Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Miodrag Belodedici. Imagini rare cu superba Zandalee

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 14:21

Reclamă
Cât de frumoasă este unica fiică a lui Miodrag Belodedici. Imagini rare cu superba Zandalee

Miodrag Belodedici a analizat şansele lui CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Miodrag Belodedici a scris istorie cu Steaua / Antena Sport

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist român care a scris istorie cu Steaua Bucureşti, dar şi cu naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Miodrag Belodedici îl ştie toată ţara, dar puţin lume ştie cum arată unica sa fiică. Zandalee Belodedici este o prezenţă discretă în spaţiul public, deşi are un tată celebru. Zandalee, în vârstă de 26 de ani, este de o frumuseţe răpitoare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI BELODEDICI ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Miodrag Belodedici

Zandalee Belodedici este fiica pe care Miodrag Beldodeci o are din căsnicia cu Sandra Macovescu. Cei doi au divorţat în 2001.

Într-un interviu acordat în trecut, Miodrag Belodedici a făcut dezvăluiri despre pasiunea fiicei sale. Zandalee Belodedici a locuit în Spania, acolo unde şi-a terminat şi studiile. Conform tatălui său, Zandalee este pasionată de turismul hotelier.

”Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place„, spunea, în trecut, Miodrag Belodedici, confom unica.ro.

Reclamă

Belodedici, dezvăluiri despre ce a trăit la Sevilla. Cum a fost urmărit de Securitate. „A dormit cu mine!”

La Sevilla, jucătorii roş-albaştrilor au fost urmăriţi la fiecare pas de securişti. Aceştia au vrut să se asigure că nimeni nu va încerca să fugă din cantonament. Belo a ajuns chiar să doarmă în pat cu un trimis al Partidului Comunist.

Belodedici ar fi trebuit să stea în cameră cu Gabi Balint, dar acesta l-a lăsat singur. Aşa a ajuns să aibă parte de o surpriză neplăcută chiar înaintea meciului istoric de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Nu au încercat să ne despartă, dar tatăl lui Gabi Balint a venit la Sevilla, iar el s-a dus să doarmă cu taică-su. Domnul de la Securitate a zis că o să doarmă cu mine dacă tot sunt singur. Avea o grijă. 

Reclamă 4 / 0/3

Mereu era unul pe hol şi unul în recepţie. Aşa era atunci. Am vrut să ies cu Balint, după meci, la o bere şi a ieşit şi domnul de la recepţie cu noi. Ne-am întors când am văzut că localurile erau închise. Au avut grijă, era sistemul de securitate maximă„, a declarat Miodrag Belodedici la emisiunea AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și