Închide meniul

Cât de gravă e situaţia bărbatului îngrijit de tatăl său de 93 de ani şi pe care Ion Ţiriac l-a ajutat: „Medicii nu au mai văzut aşa ceva! Diagnosticul se întâmplă unul la un milion de cazuri”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 15:21

Cât de gravă e situaţia bărbatului îngrijit de tatăl său de 93 de ani şi pe care Ion Ţiriac l-a ajutat: „Medicii nu au mai văzut aşa ceva! Diagnosticul se întâmplă unul la un milion de cazuri

Ion Ţiriac are 3 copii

Apariţie rară a lui Ion Ţiriac / Hepta

Liciu Ursuleanu a strâns cei 30.000 de euro necesari operaţiei. Jumătate din sumă a fost donată de Ion Ţiriac. Liviu Ursuleanu spune că operaţia este singura variantă pe care o are. Ursuleanu a mai trecut printr-un moment greu şi în 2018, atunci când a fost operat pentru a scăpa de o tumoră la gât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ursuleanu: „Diagnosticul meu se întâmplă unul la un milion de cazuri”

Liviu Ursuleanu va fi supus unei operaţii complicate ce va dura 9 ore. Intervenţia constă într-o rezectie tumorală osoasă malignă, hemipelvectomie internă (tip 1-2-3) + plasare de grefă sau reconstrucție cu aloproteză, scrie gsp.ro.

Medicii care m-au consultat au spus că n-au mai văzut așa ceva, că diagnosticul meu se întâmplă unul la un milion de cazuri. Am fost eu ăla tras la sorți. Merg cu încredere să mă operez, altă variantă n-am. A crescut foarte mult tumoarea de la șold.

Noroc că e capsulată. În octombrie, am fost la Bologna și mi-au zis că trebuie tăiat piciorul. N-am acceptat și am fost în Turcia. Medicii de acolo mi-au zis că nu trebuie tăiat, că se poate repara”, a a spus Liviu Ursuleanu.

Citește și:

Liviu Ursuleanu, după gestul lui Ion Țiriac: „Le mulțumesc din suflet tuturor!”

Le mulțumesc din suflet tuturor! Nu mă așteptam, sincer. Sunt oameni din tenis pe care îi cunosc, dar și mulți pe care nu-i știu. Oameni care mi-au trimis în cont cât au putut. Acum îmi dau seama cât de importantă este sănătatea. 

Reclamă

Îmi este foarte greu, mai ales că am ajuns să depind de tatăl meu, care are 93 de ani, și nici nu aude. Nu pot să mă ridic singur din pat

Merg cu încredere să mă operez, altă variantă n-am. A crescut foarte mult tumoarea de la șold. Noroc că e capsulată. În octombrie, am fost la Bologna și mi-au zis că trebuie tăiat piciorul. N-am acceptat și am fost în Turcia. Medicii de acolo mi-au zis că nu trebuie tăiat, că se poate repara”, a mai spus Ursuleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și