Închide meniul
Foto

Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan după scandalul de divorţ. Imaginea cu care a surprins într-un decor de vis

Publicat: 19 august 2021, 14:24 / Actualizat: 22 martie 2023, 17:46

Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan după scandalul de divorţ

Anamaria Prodan a lansat mai multe atacuri la adresa familiei Becali

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, imagine spectaculoasă
  • Cum s-a pozat la piscină în Dubai

Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan după scandalul de divorţ. Anamaria Prodan s-a pozat la piscină într-un decor impresionant. Ea a atras atenţia şi cu noua siluetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan pare că a slăbit kilograme bune în timpul scandalului de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Asta se vede cel mai bine în cea mai recentă imagine pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan după scandalul de divorţ

Agentul FIFA apare la plajă, pe marginea unei piscine suspendate, cu clădirile impunătoare din Dubai pe fundal.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan a avut grijă să limiteze accesul celor care vor să îi transmită comentarii.

Anamaria Prodan a filmat luxul în care trăieşte la Dubai

Aflată în Dubai, în timp ce Laurenţiu Reghecampf este la Craiova alături de Reghe jr., iar fiicele sunt în SUA şi Italia, Anamaria Prodan se mândreşte cu luxul în care trăieşte.
Ea a filmat un clip spectaculos de la fereastra apartamentului. În locul unui mesaj, Anamaria Prodan a postat trei emoji cu inimioare roşii.

Apartamentul de vis al Anamariei Prodan e situat la doar 800 de metri de Fântâna Dubai şi la 900 de metri de Dubai Mall. E dotat cu toate necesităţile, zonă de relaxare, de luat masa şi o bucătărie, plus balcoanele care asigură o privelişte perfectă.

Reclamă 4 / 0/3

Aici, Anamaria Prodan i-a făcut un adevărat „altar” soţului ei. Laurenţiu Reghecampf apare în nenumărate poze, lucru evidenţiat de agentul FIFA în clipurile postate pe contul de Instagram.

Ameninţările Anamariei Prodan

În ciuda zvonurilor în prinvinţa unui divorţ, confirmat chiar şi de antrenor la un moment dat, Anamaria Prodan îi ameninţă pe cei care vor aborda subiectul în mod public.

„Dacă cineva își permitea să facă așa ceva copiilor mei, să atenteze la averea lor, să-şi bată joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea si mândria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastră, oricine este şi oricum îl cheamă, orice prieteni ‘sus puși’… sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia repede la el să nu mă uit către ei eu!

Pentru că nu ating pe nimeni. Doar ma uit, mă rog la Dumnezeu şi atât. Finalul îl vedem împreună pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu, mi-a făcut dreptate!

Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea căci se va alege praful de cine ne face rău!!! Asta e pedeapsa lui Dumnezeu când mă rog eu!”, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca