Închide meniul

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion înainte de nuntă: „Nu e un efort pentru mine”

Publicat: 12 august 2022, 13:08

Reclamă
Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion înainte de nuntă: „Nu e un efort pentru mine

George Simion va primi două tone de brânză de la Gigi Becali

Colaj Hepta

Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru George Simion. Patronul de la FCSB a decis să îi dea cadou pentru nuntă 2.000 de kilograme de brânză de oaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut un gest surprinzător pentru George Simion. Acesta îi va da două tone de brânză pentru nuntă. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR.

Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cadoul incredibil de două tone pe care i l-a făcut Gigi Becali lui George Simion înainte de nunta liderului AUR

George Simion a anunţat ce cadou a primit de la Gigi Becali, pentru nunta ce va avea loc pe 27 august, în comuna Măciuca. Peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la eveniment de către liderul AUR şi Ilinca, viitoare lui soţie.

Reclamă

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ.

Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a spus Simion, în emisinea moderată de Ionuţ Cristache.

La rândul său, şi Gigi Becali a vorbit despre cele două tone de brânză de oaie pe care i le va da lui George Simion.

Reclamă 4 / 0/3

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și