Închide meniul

Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea şi a ajuns la mila lui Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2023, 12:57 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 19:04

Reclamă
Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea şi a ajuns la mila lui Gigi Becali

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit

Irinel Columbeanu/ Hepta

Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea. Fostul milionar poate ajunge la mila lui Gigi Becali, după cum a spus reprezentantul azilului unde e cazat fostul şot al Monicăi Gabor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Columbeanu a luat decizia de a sta într-un azil, la Snagov, la vârsta de 66 de ani. Acolo a stat şi tatăl său, în ultimii ani din viaţă. E acolo de trei săptămâni şi s-a acomodat deja.

Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea

Totuşi, viaţa la azil nu este deloc una ieftină. Conform fanatik.ro, costurile totale pentru o lună pot ajunge până la 4000 de lei. Dublu decât pensia pe care ar încasa-o Columbeanu de la statul român.

Pentru a putea face faţă acestor momente grele prin care a ajuns să treacă, Irinel Columbeanu ar putea avea nevoie de ajutorul lui Gigi Becali. O spune chiar managerul azilului, Ion Cassian.

Irinel Columbeanu, la mila lui Gigi Becali

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Reclamă
Reclamă 4

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a spus Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni unde se află Irinel Columbeanu, pentru click.ro.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și