Închide meniul

Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea şi a ajuns la mila lui Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2023, 12:57 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 19:04

Reclamă
Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea şi a ajuns la mila lui Gigi Becali

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit

Irinel Columbeanu/ Hepta

Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea. Fostul milionar poate ajunge la mila lui Gigi Becali, după cum a spus reprezentantul azilului unde e cazat fostul şot al Monicăi Gabor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Columbeanu a luat decizia de a sta într-un azil, la Snagov, la vârsta de 66 de ani. Acolo a stat şi tatăl său, în ultimii ani din viaţă. E acolo de trei săptămâni şi s-a acomodat deja.

Cât poate plăti pe lună Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni, după ce a pierdut toată averea

Totuşi, viaţa la azil nu este deloc una ieftină. Conform fanatik.ro, costurile totale pentru o lună pot ajunge până la 4000 de lei. Dublu decât pensia pe care ar încasa-o Columbeanu de la statul român.

Pentru a putea face faţă acestor momente grele prin care a ajuns să treacă, Irinel Columbeanu ar putea avea nevoie de ajutorul lui Gigi Becali. O spune chiar managerul azilului, Ion Cassian.

Irinel Columbeanu, la mila lui Gigi Becali

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Reclamă
Reclamă 4

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a spus Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni unde se află Irinel Columbeanu, pentru click.ro.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

17:17

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

17:00

LIVE VIDEODenis Popescu s-a calificat în semifinale la 50m fluture! Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad sunt LIVE în AntenaPLAY

16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și