Închide meniul
Foto

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui! Cine ia deciziile în casă: „Eşti manipulat”

Reclamă

Publicat: 7 august 2023, 18:40

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui! Cine ia deciziile în casă: „Eşti manipulat”

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui

Cătălin Moroşanu şi soţia / Instagram

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. Fostul luptător de K1 susţine că el ia deciziile importante în cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moroşanu se înţelege perfect cu soţia lui. Cei doi se cunosc de când luptătorul avea 17 ani, iar Georgiana avea 16. Moroşanu a devenit tată la 25 de ani.

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui!

Ești manipulat, până la un moment dat. Tu poți să accepți «domnule, vreau mocheta asta, vreau televizorul ăsta, vreau aia». Dar când e vorba de deciziile importante, le ia bărbatul de fiecare dată. Eu așa consider, că trebuie să fii bărbat. Dar când sunt niște decizii de luat pe parte feminină, o lași pe femeie să fie stăpâna casei.

Când e vorba de chestii importante, clar consider că am ultimul cuvânt. Dar este foarte important să ne consultăm. Norocul nostru e că ne știm de foarte mici, ea avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Am început să ne cunoaștem și să ne adaptăm unul după altul și ne este mult mai ușor. La 26 de ani aveam copil de un an de zile”, a declarat Cătălin Moroşanu, într-un interviu pentru cancan.ro.

Cătălin Moroşanu a fost cu familia în Antalya în vacanţă, iar acum anunţă că va merge în Vama Veche. El a explicat şi de ce preferă Vama Veche atunci când e vorba de a merge pe litoral la noi. „De ce să mă duc eu pe Mamaia, să îi văd pe toți încordații pe acolo? Nu-mi place, mă duc frumos în Vama Veche, îmi văd de treaba mea într-un colț, mă simt bine, vreau să îmi iau o sticlă de vin roze, stau frumos, simplu”, a precizat Moroşanu.

Reclamă

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”

S-a aflat prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu, din cauza unor vietnamezi. Fostul luptător român ajunsese în pragul disperării, dar a reuşit în cele din urmă să îşi rezolve problemele. După un an, când îşi pierduse orice speranţă, Moroşanu a făcut anunţul aşteptat de fanii lui.

„Moartea din Carpaţi” rămăsese fără contul său de Facebook, acolo unde are 870.000 de urmăritori. Prin intermediul reţelelor sociale, Moroşanu obţinea venituri importante din publicitate. A fost însă victima unor hackeri din Vietnam.

Chiar dacă a apelat la mai mulţi specialişti din România, în încercarea de a intra din nou în posesia contului său de Facebook, „salvarea” a venit de la un prieten pakistanez.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a fost spart contul de Facebook de către niște vietnamezi și abia după un an mi l-am recuperat. Eu n-am mai avut nici măcar o speranță să pot să-l recuperez, am căutat tot felul de oameni în România, tot felul de atotștiutori, dar nici unul nu m-a ajutat. În cele din urmă am găsit un prieten, un pakistanez, și pakistanezul ăla mi-a recuperat contul de Facebook”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru spynews.ro.

Fostul campion din ring le-a transmis fanilor să fie foarte atenţi pentru că pot fi oricând victima hackerilor. El a pierdut sume uriaşe de bani în anul în care nu a avut acces la principalul său cont de pe reţelele sociale.

„Nu vă jucaţi cu social media”

Deci nu vă jucați cu social media, mai bine vă băgați autentificare în doi pași, ca să fiți siguri că nu vă este spart contul, pentru că e o muncă de ani de zile și trebuie să existe și social media, pentru că social media este important în zilele noastre.

Nu mai știu câți bani am pierdut, habar nu am, pentru că Facebook-ul, TikTok-ul și Instagram-ul sunt cele mai importante pentru contractele de promovare”, a mai transmis Moroşanu.

Pentru mine este o tragedie”, spunea Cătălin Moroşanu în urmă cu câteva luni, când îşi luase gândul că şi-ar mai putea rezolva problemele. Ajunsese să îşi deschidă un nou cont şi să o ia de la zero.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și