Închide meniul

Cătălin Moroşanu, lovitură directă pentru tricolori! „Eu cred că e vorba doar de cap, clar trebuie să aibă o mentalitate de învingători”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 11:30

Cătălin Moroşanu, lovitură directă pentru tricolori! „Eu cred că e vorba doar de cap, clar trebuie să aibă o mentalitate de învingători

Secretul neștiut al lui Cătălin Moroșanu

Hepta

„Îmi pare rău foarte rău că România nu participă la EURO, sunt foarte supărat. Eu cred că e vorba doar de cap, clar trebuie să aibă o mentalitate de învingători, să nu le fie frică că e Anglia, că e Franţa, că e Germania. Nu tot două mâini şi două picioare au? Cu ce sunt mai presus ca noi?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu, lovitură directă pentru tricolori!

Nu ar trebui să aibă un sentiment de inferioritate niciodată. Fiţi, mă, bărbaţi şi duceţi-vă până la capăt! Eu am pariat pe Anglia, mi se par mai agresivi, mai insistenţi. Am făcut pariu, am cotă de 7, mă îmbogăţesc dacă va câştiga Anglia. Îmi place fotbalul englezesc foarte mult şi Manchester United”, a spus Moroşanu, în cadrul lansării revistei Supereuro.

În lipsa tricolorilor, capitala Bucureşti va organiza patru meciuri de la Euro 2020, trei din faza grupelor şi unul din optimi. Edi Iordănescu şi-a manifestat şi el frustrarea pentru situaţia în care se află fotbalul românesc.

„Mâine (n.r. – azi) debutează “Euro”!! Toţi cei care iubim acest fenomen suntem entuziasmaţi, dar nu credeam că o să trăiesc clipă în care să avem jocuri de turneu final în România, fără România”, a scris Edi Iordănescu pe reţelele de socializare!

Euro 2020 | Arena Naţională va găzdui 4 partide din cadrul competiţiei

Arena Naţională va găzdui 4 meciuri la Euro 2020, dar, din păcate, Capitala nu va avea fan zone-uri, astfel că suporterii ce vor veni în România pentru partidele favoriţilor vor avea posibilităţi limitate.

Reclamă

UEFA a luat decizia legată de toate ţările organizatoare, din cauza restricţiilor guvernamentale. Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu anunţa, miercuri, că pe Arena Naţională vor fi prezenţi doar suporteri vaccinaţi.

Bucureştiul va câştiga o sumă uriaşă de bani după găzduirea Euro 2020

Conform profit.ro care citează Pitchinvasion, Bucureştiul va câştiga 3.6 de milioane de euro, ţinând cont că la meciuri vor participa pe Arena Naţională doar 13.000 de oameni, 25% din capacitatea stadionului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și