Închide meniul
Foto

Cătălin Moroșanu nu mai scapă de probleme. Lovitură dură primită de la judecători. A pierdut definitiv un proces!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2021, 16:37

Cătălin Moroșanu nu mai scapă de probleme. Lovitură dură primită de la judecători. A pierdut definitiv un proces!

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Vedeta a pierdut definitiv procesul cu Poliția Rutieră din Galați, anunță playtech.ro. Se judeca încă din 2019, după ce a fost oprit de un agent de circulație. Moroșanu ar fi gonit cu 105 km/h în localitate, cu mult peste limita legală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu a rămas din nou fără permis

Cătălin Moroșanu a decis să își caute dreptatea în instanță și s-a judecat cu polițiștii. În cele din urmă a aflat că nu va mai avea permis de conducere pentru următoarele trei luni.

Problemele fostului mare sportiv nu se opresc aici. Luna trecută a fost tras pe dreapta, în județul Buzău, după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri la oră. Și de această dată s-a considerat neîndreptățit și a contestat decizia. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Tribunal.

Cătălin Moroșanu a fost amendat cu 1305 lei. Polițiștii îi dau mai multe bătăi de cap decât i-au dat adversarii din ring. În primăvara acestui an, Moroșanu a fost prins la volan sub influenţa alcoolului iar, în 2017, a fost lăsat fără permis pentru că ar fi depășit viteza în Vaslui.

Citește și:

Cătălin Moroșanu, reacție nervoasă după ce polițiștii l-au lăsat fără permis

Moroșanu este convins că mașina pe care o conducea nu 154 km/h și își caută dreptatea în Instanță. „Moartea din Carpați” a răbufnit când a fost întrebat despre acel incident și a avut o reacție surprinzătoare.

Reclamă

Mi-au zis că aveam 154, dar eu am văzut că aveam 135. Am făcut imediat contestație. M-am gândit să mă duc la Mănăstirea Bârsana, din Maramureș, să fac un pomelnic pentru Poliția Rutieră Română. ‘Să vă dea Dumnezeu sănătate și iubire, și tot ceea ce vă doriți. Să vă exercitați meseria în cel mai bun mod’. Pomelnic de 100 de lei, la vii.

Când îți ia permisul te enervezi, te frustrezi. Eram între Buzău și Urziceni, nici nu i-am observat. Stăteau băieții, zici că apar ca îngerașii…. Aștept să văd video cu înregistrarea. Dacă am 154, predau permisul, la revedere, sănătate!„, a declarat Cătălin Moroșanu, luna trecută, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și