Închide meniul

Cătălin Moroşanu, pregătit să îl înfrunte pe Sergiu, "călăreţul" care a vândut unor interlopi casa primită din donaţii. "L-am luat din mahala, mi-e milă de copiii lui!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2021, 18:36

Cătălin Moroşanu, pregătit să îl înfrunte pe Sergiu, "călăreţul" care a vândut unor interlopi casa primită din donaţii. "L-am luat din mahala, mi-e milă de copiii lui!"

Facebook Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu l-a ajutat pe Sergiu Ciobotariu

  • Cătălin Moroşanu, mesaj pentru Sergiu Ciobotariu
  • În ce condiţii locuieşte tânărul din Iaşi

Sergiu Ciobotariu, cunoscut drept "tăticul călăreţ", a vândut casa primită cadou din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu, pentru că nu îşi permitea să achite facturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu aşteaptă să îl întâlnească pe Sergiu Ciobotariu

"Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: ‘Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?’ Sunt foarte dezamăgit. Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul. 

Reclamă

L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Reclamă

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?", a declarat Cătălin Moroşanu pentru BZI.

Sergiu Ciobotariu şi soţia lui muncesc la podgorie din Cotnari, unde se ocupă cu legatul viei. Cei doi au trei copii. Săptămâna trecută, într-un interviu acordat Antena Sport, Cătălin Moroşanu a oferit detalii despre condiţiile în care locuia Sergiu Ciobotariu, înainte să primească o locuinţă nouă din partea sa.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere
Extra • 21 sept., 17:36
FOTO
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui
Diverse • 7 aug., 18:40
FOTO
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui! Cine ia deciziile în casă: „Eşti manipulat”
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Extra • 3 aug., 14:31
FOTO
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”
Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu
Diverse • 23 iul., 16:43
FOTO
Dezastrul provocat de „călăreţul” Sergiu, tânărul pe care Cătălin Moroşanu l-a scos din mahala şi i-a oferit o casă nouă
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Diverse • 21 iul., 19:01
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Cătălin Moroşanu. Sacrificiile uriaşe pe care le-au făcut cei doi: „Locuiam în cămine!”