Închide meniul

Cataramă este vicepreședinte al Crucii Roșii. Reacția ONG-ului după ce omul de afaceri a decis să se autoinfecteze cu coronavirus

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 12:18

Reclamă
Cataramă este vicepreședinte al Crucii Roșii. Reacția ONG-ului după ce omul de afaceri a decis să se autoinfecteze cu coronavirus

MMA / F.F. via Hepta

Viorel Cataramă a intrat în carantină

Viorel Cataramă nu este doar om de afaceri și politician. Acesta este și vicepreședintele al Crucii Rosii din România. Reprezentanții ONG-ului au avut o primă reacție după gestul incredibil făcut de Cataramă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Activitatea domnului Viorel Cataramă în calitate de vicepreședinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România se desfășoară pe plan administrativ și organizatoric. Nu reprezintă poziția oficială a Societății Naționale de Cruce Roșie din România. Misiunea organizației noastre este de a proteja viața și de a crește nivelul de cunoștințe al populației cu privire la prevenirea îmbolnăvirilor. Îi îndemnăm pe români să stea acasă și să respecte sfaturile autorităților competente”, precizează ONG-ul într-un comunicat, citat de Fanatik.

Reacția lui Viorel Cataramă, după ce procurorii i-au deschis dosar penal pentru a mers într-un focar de coronavirus

Viorel Cataramă a mers, joi, în localitatea Bărbulești, din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. Omul de afaceri anunțase că intenționează să se infecteze cu coronavirus.

Parchetul Judecătoriei din Ialomița a deschis dosar penal pe numele fostului candidat la alegerile prezidențiale.

Nu există niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui”, a spus Viorel Cataramă, conform Mediafax.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și