Închide meniul
Foto

Câți bani a putut să adune Cristina Ich într-un singur an! Suma uriașă strânsă de vedeta care se întrece în declarații controversate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2022, 16:52

Câți bani a putut să adune Cristina Ich într-un singur an! Suma uriașă strânsă de vedeta care se întrece în declarații controversate

Câți bani a putut să adune Cristina Ich într-un singur an

Cristina Ich a făcut un profit uriaș / Instagram Cristina Ich

S-a aflat câți bani a putut să adune Cristina Ich într-un singur an. În vârstă de 35 de ani, soția lui alexandru Pițurcă are un succes uriaș în afaceri. Declarată influencerul anului 2020, nora fostului selecționer Victor Pițurcă a dat lovitura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care este de o frumusețe răvășitoare (Vezi GALERIA FOTO de mai jos), provenită din Republica Moldova, a făcut mai multe declarații controversate în ultima perioadă. A avut și o reacție acidă la adresa refugiaților ucraineni care au venit în România.

Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment, dar nu-i nicio problemă că pe noi ne doare la banană. La câți bani avem, nu e problemă, îi ținem și pe alții. Măi, dar mirosul? Vai de capul… Dacă la plecare a fost cu sarmale și cu cârnați, acum este cu ceva mult mai rău„, a spus Cristina Ich, pe aeroport, și a stârnit indignare.

Câți bani a putut să adune Cristina Ich într-un singur an

Chiar dacă, de-a lungul vremii, a făcut mai multe declarații dure, soția lui Alexandru Pițurcă nu a avut de suferit în afaceri. Potrivit fanatik.ro, Cristina Ich a făcut un profit de sute de mii de euro cu cele două companii în care este implicată. Acestea au ca obiect de activitate „comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet și anume servicii de reprezentare media„.

Conform bilanțului depus la ANAF, una dintre firme, înființată în urmă cu trei ani, a reușit să obțină în 2021 o cifră de afaceri de peste 2.3 milioane de lei (n.r. 460.000 de euro). Are un singur angajat și profitul a depășit 2 milioane de lei (n.r. 400.000 de euro). A fost dublu față de cel declarat în 2020.

Reclamă

A doua firmă a Cristinei Ich, deschisă în urmă cu 6 ani, a ajuns în 2021 la o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei (n.r. 200.000 de euro). Și aceasta are tot un angajat și a raportat un profit de 670.000 de lei (n.r. 135.000 de euro).

Astfel, profitul declarat de Cristina Ich în 2021 depășește 530.000 de euro!

Cristina Ich, reacție uluitoare când a fost întrebată câți bani are

Nora lui Victor Pițurcă are peste 800.000 de urmăritori pe Instagram și promovează mai multe produse pe contul ei. În acest an a răbufnit în momentul în care a fost întrebată câți bani primește pentru a face astfel de recomandări pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Cât nu o să ai tu niciodată, să știi că miros foarte frumos, chiar nu put”, a răspuns vedeta, potrivit spynews.ro.

Iubita lui Alexandru Pițurcă a continuat tirada și a transmis un mesaj dur, care a avut un ecou puternic în România.

Nu sunteți efectiv plictisite de subiectul influenceri și cam câți bani fac? Efectiv am stare de vomă când aud că și după atâta timp se tot vorbește despre asta. Lasă-mă, frate, în pace. Dacă vrei, cumperi, dacă nu, vezi-ți de treaba ta. Enervante ființe”, a mai spus Cristina Ich.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și