Închide meniul

Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. "Eşti o zeiţă"

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 5:36

Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. "Eşti o zeiţă"

Instagram

Cristina Ich, apariţie răvăşitoare

  • Cristina Ich e soţia lui Alex Piţurcă
  • Cristina Ich e un influencer celebru din România

Imaginile au adus reacţii de uimire ale fanilor. "Zeiţă" sau "eşti absolut uimitoare!" sunt doar două dintre replicile lăsate de următori la postarea de pe Instagram care a adunat zeci de mii de aprecieri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich a izbucnit în plâns

Cu o lună în urmă, iubita lui Alexandru Piţurcă a avut o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare. Într-un moment plin de sensibilitate, Cristina Ich le-a mărturisit fanilor că banii nu reprezintă fericirea.

Reclamă

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de Christina Ich.

Reclamă

Cristina Ich, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Alexandru Piţurcă

Cristina Ich a vorbit şi despre începuturile relaţiei cu Alexandru Piţurcă. ”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. 

El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz. Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a dezvăluit Cristina Ich.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2