Închide meniul

Caz înfiorător: un bărbat este acuzat că și-a înjunghiat fiica de 6 ani, apoi le-a spus polițiștilor că au fost atacați de hoți

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 2:15

Caz înfiorător: un bărbat este acuzat că și-a înjunghiat fiica de 6 ani, apoi le-a spus polițiștilor că au fost atacați de hoți

captură NY Post

Imagini de la locul faptei

Potrivit NY Post, Jia Pan, în vârstă de 55 de ani, a fost pus sub acuzare pentru că și-a atacat copilul cu un cuțit. Incidentul s-a petrecut joi noaptea, la ora 00:30, pe o stradă din zona de est a metropolei din Statele Unite. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul a sunat la poliție și a susținut că au fost atacați de niște necunoscuți, care i-au înjunghiat fiica, le-au furat bijuteriile și un card de credit. Forțele de ordine l-au reținut însă pe el, în timp ce fetița de 6 ani a ajuns la spitalul Bellevue, unde a fost operată de urgență. Ea se află în stare stabilă. 

Un fotbalist turc și-a ucis copilul

Cazul din New York vine la mai puțin de o lună distanță după ce un fotbalist turc și-a ucis copilul în vârstă de 5 ani. Cevher Toktaş a făcut anumite dezvăluiri cutremurătoare. 

”L-am presat cu o pernă în timp ce stătea pe spate. Timp de 15 minute am făcut asta. Fiul meu se chinuia în tot acest timp. După ce a încetat să se miște am ridicat perna și am stricat la doctori, ca să elimin suspiciunile.

Nu l-am iubit niciodată pe fiul cel mic, nu știu de ce s-a întâmplat asta. Nu am nicio boală psihică, pur și simplu nu îl plăceam”, a spus fotbalistul, care riscă acum ani grei de închisoare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și