Închide meniul

Un bărbat celebru a fost înşelat de soţie cu un fost preot! Amantul le-a făcut şi consiliere de cuplu. Reacţia uluitoare a femeii. Ce a mai putut să îi facă soţului

Reclamă

Publicat: 20 iulie 2021, 22:12

Un bărbat celebru a fost înşelat de soţie cu un fost preot! Amantul le-a făcut şi consiliere de cuplu. Reacţia uluitoare a femeii. Ce a mai putut să îi facă soţului

Julianna Zobrist şi Ben Zobrist

Profimedia

Ben Zobrist, fostul superstar de la Chicago Cubs, a fost înşelat de soţie cu un preot

Un caz uluitor ţine prima pagină a tabloidelor din America. Ben Zobrist, fosta vedetă a echipei de baseball Chicago Cubs, a fost înşelat de soţia sa cu un preot local. Sportivul o acuză pe femeie că a avut o relaţie ascunsă timp de un an de zile cu fostul pastor Bryon Yawn, actualul patron de la o firmă de consultanţă în domeniul afacerilor. Bărbatul le-a dat chiar şi sfaturi în relaţie, scrie nypost.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben a cerut divorţ şi cere despăgubiri în valoare de 6 milioane de dolari de la fostul preot. Totuşi, povestea nu încheie aici. De cealaltă parte, Julianna Zobrist a cerut şi ea divorţ. Aceasta îl acuză pe sportiv că s-a retras intenţionat şi că a pierdut bani. Ben nu a mai jucat în 2020 pentru a îşi rezolva problemele de acasă. Acesta a încasat doar 4.5 milioane de euro în loc de 12, cât prevedea contractul.

La partaj, Julianna cere jumătate din bunurile şi banii familiei, dar şi o „compensaţie” de 4 milioane de dolari. Aceasta crede că bărbatul a renunţat intenţionat la slujba sa.

Julianna Zobrist
Julianna Zobrist

Ilie Năstase și-a înșelat soția cu 3 femei! Dezvăluirile momentului în lumea mondenă

Ilie Năstase este pe punctul de a divorţa pentru a 5-a oară. Soţia lui, Ioana Năstase, a decis să pună capăt mariajului după ce l-a acuzat de violenţă domestică. La începutul acestui an a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor.

Fostul mare jucător de tenis a avut mari probleme şi în trecut. A fost arătat cu degetul şi de o altă problemă cu care a fost căsătorit. Este vorba de Brigitte Pastramă. Acesta a transmis că a fost o perioadă în care Ilie o înşela cu trei femei diferite.

Reclamă

„Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea.

Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro, dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins.

Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă.

Reclamă 4 / 0/3

O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin, i-a și recunoscut lui Florin și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat”, a spus Brigiite Pastramă la Antena Stars.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și