Închide meniul

Ce a ajuns să facă Bănel Nicoliță de aniversarea lui, după ce a trăit o adevărată dramă. Fostul fotbalist, părăsit de soție și hătuit de interlopi, împlinește 37 de ani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 17:52

Ce a ajuns să facă Bănel Nicoliță de aniversarea lui, după ce a trăit o adevărată dramă. Fostul fotbalist, părăsit de soție și hătuit de interlopi, împlinește 37 de ani

Bănel Nicoliţă a spus tot despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Bănel Nicoliţă este într-o nouă relaţie / Captură Youtube

Bănel Nicoliță a divorțat de fosta lui soție, Cristina, și își trăiește viața pe cont propriu. Fostul favorit al lui Gigi Becali de la FCSB a pierdut o avere, investidu-și toți banii la echipa de fotbal din satul său natal, CS Făurei. După ce a trecut prin toate acestea, Bănel Nicoliță a ajuns să aibă alte activități de ziua lui de naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a ajuns să facă Bănel Nicoliță de ziua lui de naștere

Dacă altă dată dădea petreceri cu apropiații, Bănel Nicoliță a dezvăluit că anul acesta își va petrece aniversarea alături de cele două fiice ale sale, la un centru de echitație. Are două motive să sărbătorească ziua de 7 ianuarie.

„Muțumesc frumos pentru urare! Pe lângă ziua mea de naștere, mai este și ziua de nume a fetiței mele, Amalia Ioana. Azi petrec alături de fetele mele la un centru de echitație”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit wowbiz.ro.

Bănel Nicoliță are două fiice din mariajul cu Cristina, Amalia și Natalia, care au rămas în grija mamei lor. Fotbalistul le poate visita însă oricând.

Citește și:

Drama teribilă prin care a trecut Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a avut probleme în ultimul timp. Divorţul de soţie a lăsat urme adânci în psihicul fostului jucător de la FCSB sau St. Etienne. Acum, Nicoliţă s-a decis să vorbească despre drama pe care a trăit-o.

Reclamă

Bănel Nicoliţă nu confirmă faptul că ar fi fost hăituit de interlopi din cauza unor datorii pe care le-a acumulat, dar recunoaşte că a fost afectat de problemele pe care le-a întâmpinat în ultimul timp. Recunoaşte că a pierdut sume importante de bani cu proiectul de la Făurei.

„S-au scris multe chestii care m-au deranjat. Parcă eram cel mai mare criminal! Știți bine că mi-am asumat dintotdeauna fiecare gest, am oferit explicații chiar și când a fost vorba despre familia mea. Am trecut printr-un divorț, sunt și copiii la mijloc, am băgat mulți bani în echipa de la Făurei și, la un moment dat, am simțit nevoia unei schimbări. M-a sunat un prieten din State, unde am stat vreo două-trei luni. Am traversat cea mai grea perioadă din viața mea, cu multe nereușite în plan personal și sportiv, m-au afectat mult, dar acum sunt mai OK. Am plecat de jos, știu ce înseamnă să-ți fie greu, dar mă simt un om foarte puternic. Doar Cel de Sus mă poate dărâma!”, a dezvăluit fotbalistul, conform playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și