Închide meniul

Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu, tânărul ajutat cu bani și o casă de Moroșanu. ”Vinde de prin gunoaie”

Reclamă

Publicat: 6 martie 2022, 15:14

Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu, tânărul ajutat cu bani și o casă de Moroșanu. ”Vinde de prin gunoaie”

Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu

Captură bzi.ro

Luptătorul îi găsise și un loc de muncă, dar acesta a preferat să își vândă casa unor interlopi și să meargă duminica la talcioc, pentru a vinde anumite obiecte, susține bzi.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vine din când în când la Talcioc, vinde de prin gunoaie”, a spus un vânzător din talcioc, pentru sursa citată. El a ajuns să facă asta după ce a refuzat să lucreze într-un loc decent pe care i-l găsise Moroșanu.

Ce s-a ales de călăreţul Sergiu

„Călăreţul Sergiu”, pe numele său Sergiu Ciobotariu, a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca timp de două săptămâni şi jumătate să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Călăreţul Sergiu a fost însă o adevărată dezamăgire prin comportamentul său.

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Reclamă

„Călărețul” Sergiu a fost arestat de polițiști

Călărețul” Sergiu ar fi făcut un scandal monstru. A avut conflict cu o persoană și și-a dorit să se răzbune. Sergiu Ciobotariu a fost însoțit de fratele său și de o altă persoană. Cu toții s-au dus, în curtea victimei, înarmați cu bâte și topoare, anunță bzi.ro.

“Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași, și ar fi agresat un bărbat.

În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă”, a anunțat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și