Închide meniul

Ce a ajuns să mănânce în pușcărie El Chapo, traficantul cu o avere de 10 miliarde de dolari!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 20 iulie 2020, 12:12 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Ce a ajuns să mănânce în pușcărie El Chapo, traficantul cu o avere de 10 miliarde de dolari!

Infobae

El Chapo în arest

El Chapo a făcut primul an după gratii în penitenciarul de maximă siguranță din Colorado. În tot acest timp a avut dreptul la o singură vizită, în decembrie, atunci când a fost vizitat de fetițele sale gemene. Acesta nu a putut însă să le atingă, totul desfășurându-se din spatele unui geam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drepturile sale sunt extrem de reduse, și nu includ doar vizitele ci și ceea ce mănâncă. Conform avocatei sale, Mariel Colon, care a dat mai multe declarații pentru CNN, El Chapo are 3 ore de ieșit la aer și 3 mese pe zi.

În ceea ce privește dieta, prizonierii din penitenciarul de maximă siguranță se pare că mănâncă mai bine decât cei aflați după gratii în închisorile mai puțin dure. Aceștia primesc de dimineață produse de patiserie alături de cereale și lapte. La prânz și seara au mese calde, ce conțin una dintre variantele următoare: pui, hamburgeri, hotdog, lasagna, burrito, taco sau pește. La acestea se adaugă de obicei și o garnitură.

Unele dintre produse trebuiesc aprobate, în cazul persoanelor religioase care nu mănâncă porc, închisoarea din Colorado găzduind mulți teroriști de origine musulmană.

O parte din deținuți pot avea acces contra-cost la mazăre, fasole sau orez, însă nu e cazul lui El Chapo, care nu poate servi decât ce este în meniu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și