Închide meniul

Ce a decis să facă Gigi Becali în noaptea de Înviere, chiar și după luarea noilor restricții. Îl are aliat pe ÎPS Teodosie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 7:09

Ce a decis să facă Gigi Becali în noaptea de Înviere, chiar și după luarea noilor restricții. Îl are aliat pe ÎPS Teodosie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a declarat că participă la slujba de Înviere

Circulația persoanelor, în afara locuinței, va fi permisă până la ora 2. Omul de afaceri s-a revoltat și a transmis că nu se teme că va fi amendat. De aceeași părere este și bunul său prieten ÎPS Teodosie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Să facă ce vor, să dea amenzi, să mă bage în pușcărie"

"Paștele e paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să mă bage în pușcărie.

Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă?", a declarat Gigi Becali, în această săptămână, la Romania TV.

ÎPS Teodosie este de aceeași părere cu Becali și a anunțat că va ține slujba de Înviere ca și în alți ani, fără a ține cont de restricțiile impuse de autorități.

"Imposibil să oprim slujba la ora 2! Voi ţine toată slujba. Şi cine-o să ne oprească? Nu există o acţiune a viruşilor mai accentuată de la ora 2 încolo. Trebuie să fim logici. De ce să fim obstrucţionaţi? Trebuie să avem sărbători! 

Reclamă

Biserica e autonomă, e a lui Dumnezeu. Nu poate comanda un laic în Biserică. Sunt ierarh, sunt slujitorul lui Hristos care m-a ales şi m-a trimis să slujesc", a declarat arhiepiscopul Tomisului la Antena 3.

Gigi Becali este într-o relaţie foarte bună cu ÎPS Teodosie.  În perioada în care a fost închis la Penitenciarul Poarta Albă, finanţatorul lui FCSB a fost spovedit şi împărtăşit de Arhiepiscopul Tomisului.

De altfel, ÎPS Teodosie a fost audiat de DNA, ca martor, în dosarul cărţilor scrise de Gigi Becali. Chiar el a fost coordonatorul lucrării "Muntele Athos, Patria Ortodoxiei", scrisă de Gigi în numai două săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a anunțat că nu respectă restricțiile
  • Atacul patronului de la FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa Vezi toate știrile
Citește și