Închide meniul

Ce a făcut Mihail cu câteva ore înainte de a-și lua viața și de a lăsa trei copii îndurerați

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2020, 6:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Ce a făcut Mihail cu câteva ore înainte de a-și lua viața și de a lăsa trei copii îndurerați

Facebook

Mihail Belei și-a luat viața

  • Mihail Belei era un cunoscut om de afaceri
  • Belei avea 3 copii

Cu câteva ore înainte să își pună capăt zilelor, acesta provocase un accident, prin care și-ar fi dorit să ajungă la același deznodământ. El s-a ales însă doar cu câteva contuzii, susține evz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihail Belei și-a luat viața

Totuși, câteva ore mai târziu, acesta s-a spânzurat de una din schelele casei sale, fiind găsit aproape de miezul nopții. 

În ultima lui postare pe Facebook, acesta a ales să le transmită celor 3 copii, Ema, Amdreas și Elsa, că îi iubește. 

Reclamă

Mihail Belei era un om de afaceri cunoscut în Bistriță. El deținea, până în urmă cu câțiva ani, un ziar online, o agenție de publicitate și o șaormerie. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Monica Csengeri
Diverse • 6 apr., 10:47
Monica Csengeri a cerşit pe străzile din Bistriţa şi acum câştigă lunar 1.500 de euro după cele 3 medalii de aur din Rusia
Fotbal • 28 apr., 17:16
Balint a fugit de virus în casa de la Bistriţa