Închide meniul
Foto

Ce a făcut Valentina Pelinel cu Cristi Borcea, la prima întâlnire: „Sunt o fire timidă”

Antena Sport Publicat: 5 mai 2022, 22:33

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Ce a făcut Valentina Pelinel cu Cristi Borcea, la prima întâlnire, e dezvăluirea fostului fotomodel care a surprins pe toată lumea. Soția omului de afaceri și-a amintit cum a reacționat când a ieșit prima oară în oraș cu fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani. Fostul fotomodel și omul de afaceri au împreună 3 copii și trăiesc o căsnicie minunată. Recent, Valentina a dezvăluit gestul surprinzător pe care l-a făcut la prima întâlnire cu Borcea.

Ce a făcut Valentina Pelinel cu Cristi Borcea, la prima întâlnire: „Nu o să uit niciodată!”

Chiar dacă încă nu formau un cuplu la momentul respectiv, Valentina Pelinel nu s-a putut abține și i-a sărit în brațe omului de afaceri. Fostul fotomodel a recunoscut că era foarte timidă și că a simțit de la bun început chimia dintre ea și Cristi Borcea.

Reclamă

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie.

Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru că noi vorbeam foarte mult.”, a povestit Valentina Pelinel, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Reclamă

Valentina Pelinel ar fi putut renunţa la Cristi Borcea: „Voiam să plec din ţară”

Valentina Pelinel a recunoscut că s-a aflat foarte aproape să renunţe la Cristi Borcea şi să se mute în Statele Unite, la New York. Fostul fotomodel a luat o decizie care i-a schimbat total viaţa, în momentul în care fostul patron al lui Dinamo a fost condamnat la închisoare. Chiar Borcea a pus-o să aleagă.

Fostul fotomodel, acum în vârstă de 41 de ani, a explicat de ce a ales să aştepte ca omul de afaceri să îşi ispăşească pedeapsa.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Reclamă

Momentul în care am fost nevoit să aleg a fost momentul crucial. Când viața ne-a despărțit și mi-a spus că „pleci la New York, ai tot ce îți dorești, ești frumoasă… sau stai aici și te lupți cu toată lumea”. Atunci am luat decizia să stau și să facem o familie. Dacă eu am luat decizia asta este clar că sunt în stare să sacrific orice pentru el. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut„, a declarat Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube, citată de prosport.ro.

Borcea are 9 copii cu patru femei, Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani) fiind cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri se află la cea de-a treia căsnicie. Înainte, fostul conducător din „Ștefan cel Mare” a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Reclamă
Citește și: