Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, la un pas să renunţe la Cristi Borcea: „A fost momentul crucial”. Ce sacrificiu a făcut pentru soţul ei

Publicat: 5 mai 2022, 15:53

Reclamă
Valentina Pelinel, la un pas să renunţe la Cristi Borcea: „A fost momentul crucial”. Ce sacrificiu a făcut pentru soţul ei

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a recunoscut că a fost la pas să renunţe la Cristi Borcea şi să se mute în New York. A luat o decizie care i-a schimbat total viaţa şi a fost luată în momentul în care fostul patron al lui Dinamo a ajuns după gratii. Chiar Borcea a pus-o să aleagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel, acum în vârstă de 41 de ani, a explicat de ce a ales să aştepte ca omul de afaceri să îşi ispăşească pedeapsa. „Îmi doream o familie!”, a explicat Pelinel.

Valentina Pelinel ar fi putut renunţa la Cristi Borcea: „Voiam să plec din ţară”

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul în care am fost nevoit să aleg a fost momentul crucial. Când viața ne-a despărțit și mi-a spus că „pleci la New York, ai tot ce îți dorești, ești frumoasă… sau stai aici și te lupți cu toată lumea”. Atunci am luat decizia să stau și să facem o familie. Dacă eu am luat decizia asta este clar că sunt în stare să sacrific orice pentru el. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut„, a declarat Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube, citată de prosport.ro.

Borcea are nouă copii cu patru femei, Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani) fiind cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri se află la a treia căsnicie. Înainte, el a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Borcea l-a lăsat pe Cristian Boureanu fără soţie

Valentina Pelinel s-a căsătorit cu Cristian Borueanu, în 2007. Omul de afaceri, care mai trecuse prin două divorţuri, nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. Acesta divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Fostul patron al lui Dinamo a recunoscut că, în momentul în care a văzut-o pentru a doua oară, a decis să facă tot ce depindea de el pentru a fi împreună cu Pelinel.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă

Cum a făcut Borcea patru copii când era la închisoare

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, a anunţat că vrea să facă şi al 10-lea copil. El a vorbit despre situaţia inedită în care familia sa a devenit şi mai numeroasă, deşi se afla în spatele gratiilor. „În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii„, a recunoscut Borcea.

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent„, a spus Borcea, anul trecut.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:50

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda: „Ești eroul nostru şi al României”

14:39

Spania – Georgia LIVE TEXT (22:00). Germania îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipe probabile

13:52

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024

13:20

VIDEOLarry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

13:07

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și