Închide meniul
Foto

Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2024, 12:37

Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă

Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă

Vera Wang, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a fost dezvăluit chiar de Vera Wang. Creatoarea de modă susţine că are o dietă nonconformistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Combinaţia propusă de Wang conţine hamburgeri şi votcă, un lucru greu de acceptat de majoritatea oamenilor. Dar sunt lucrurile care au ajutat-o pe fosta patinatoare să se menţină într-o formă de vis.

Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonalds. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, pentru Forbes.

Ce nu a mai făcut Vera Wang de 9 ani

Fosta patinatoare a vorbit despre dieta ei şi a dezvăluit care e lucrul de care i-a fost cel mai greu să se despartă.

Reclamă

Fosta patinatoare ajunsă celebră creatoare de modă susține că a eliminat total din viața de zi cu zi sucurile acidulate, chiar și acele variante fără zahăr.

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu nouă ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus vestita creatoare de modă, citată de The List.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 74 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 74 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și