Închide meniul
Foto

Ce a putut dezvălui Mario Mutu despre relația cu Mara, iubita lui de 18 ani de o frumusețe răpitoare. ”A fost mai lejer decât crezi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2022, 9:52

Ce a putut dezvălui Mario Mutu despre relația cu Mara, iubita lui de 18 ani de o frumusețe răpitoare. ”A fost mai lejer decât crezi”

Ce a putut dezvălui Mario Mutu despre relația cu Mara, iubita lui de 18 ani de o frumusețe răpitoare

Ce a putut dezvălui Mario Mutu despre relația cu Mara, iubita lui de 18 ani de o frumusețe răpitoare

Ce a putut dezvălui Mario Mutu despre relația cu Mara! Fiul ”Briliantului” a spus totul despre relația cu interpreta Mara (18 ani), cea cu care este împreună de trei luni. Fiecare a renunțat la o relație pentru a putea forma un cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ne-am cunoscut pe Instagram, marţi am împlinit trei luni. Pot să spun că a fost mai lejer decât crezi. Amândoi am făcut câte un pas, amândoi aveam câte o altă relaţie, dar ne-am despărţit şi ne-am cuplat.

Ce a putut dezvălui Mario Mutu despre relația cu Mara

În lunile care au trecut am făcut deja o mulţime de lucruri împreună, ne-am aruncat şi cu paraşutele şi multe altele”, a spus Mario Mutu, citat de click.ro.

Cei doi s-au mutat deja împreună. Mario i-a prezentat-o pe Mara mamei lui, Alexandra Dinu, şi a făcut cunoştinţă cu părinţii fetei. Tânărul de 20 de ani speră ca iubita lui să se ţină de şcoală şi să înveţe din greşelile lui.

Fiul lui Adi Mutu, Mario Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa

„Eu, la viața mea, cu școala am fost și eu panaramă așa, dar mi-am făcut treaba până la urmă. De aceea îi spun să învețe din greșelile mele că, până la urmă, școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar este un mare plus„, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Şi Mara a vorbit recent despre fiul antrenorului Rapidului, cu care este într-o relaţie. A recunoscut că Mario este gelos.

”Îmi place personalitatea lui și faptul că este transparent, la modul că este pe față. Dau din casă, nici nu mă interesează. În general, cu oamenii nu ești cu toți pe față, nu poți să te exprimi cum ești tu în mod normal. Cu mine nu a fost așa din prima. Din prima zi în care ne-am cunoscut a fost real. Și eu, și el. Îmi place că vrea să evolueze în același mod ca mine și asta poate să ne ajute pe viitor.

Defectul lui este că și el este gelos, dar nu recunoaște. Nu este asumat, eu măcar sunt asumată. Mă mai enervează la el că se culcă foarte devreme”, a spus Mara.

Reclamă 4 / 0/3

Iubita lui Mario Mutu este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi e o prezenţă activă pe reţelele sociale. Mare are peste 12.000 de urmăritori şi nu se fereşte să pună poze „piperate” pe contul ei de Instagram.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Recomandări
  • Mario Mutu se iubeşte cu o cântăreaţă de 18 ani
  • Ce a spus fiul lui Adi Mutu despre Mara

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și