Închide meniul
Foto

Fiul lui Adi Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa, elevă în clasa a 12-a: „Şcoala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar e un mare plus!”

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2022, 13:08

Mario Mutu şi Mara

Fiul lui Adrian Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa. Mario Mutu a surprins

Mario Mutu şi iubita lui, Mara / Instagram

  • Mario Mutu se iubeşte cu o cântăreaţă de 18 ani
  • Ce a spus fiul lui Adi Mutu despre Mara

Fiul lui Adi Mutu, Mario Mutu, este într-o relaţie cu o cântăreaţă de 18 ani. Puştiul „Briliantului” a transmis un mesaj incredibil pentru iubita sa, care este în clasa a 12-a la un liceu privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au mutat deja împreună. Mario i-a prezentat-o pe Mara mamei lui, Alexandra Dinu, şi a făcut cunoştinţă cu părinţii fetei. Tânărul de 20 de ani speră ca iubita lui să se ţină de şcoală şi să înveţe din greşelile lui.

Fiul lui Adi Mutu, Mario Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa

Eu, la viața mea, cu școala am fost și eu panaramă așa, dar mi-am făcut treaba până la urmă. De aceea îi spun să învețe din greșelile mele că, până la urmă, școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar este un mare plus„, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Şi Mara a vorbit despre fiul antrenorului Rapidului, cu care este într-o relaţie. A recunoscut că Mario este gelos.

Îmi place personalitatea lui și faptul că este transparent, la modul că este pe față. Dau din casă, nici nu mă interesează. În general, cu oamenii nu ești cu toți pe față, nu poți să te exprimi cum ești tu în mod normal. Cu mine nu a fost așa din prima. Din prima zi în care ne-am cunoscut a fost real. Și eu, și el. Îmi place că vrea să evolueze în același mod ca mine și asta poate să ne ajute pe viitor.

Reclamă

Defectul lui este că și el este gelos, dar nu recunoaște. Nu este asumat, eu măcar sunt asumată. Mă mai enervează la el că se culcă foarte devreme”, a spus Mara.

Iubita lui Mario Mutu este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi e o prezenţă activă pe reţelele sociale. Mare are peste 12.000 de urmăritori şi nu se fereşte să pună poze „piperate” pe contul ei de Instagram.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Reclamă 4 / 0/3

Mario, dezvăluiri tulburătoare. „Figura paternă a lipsit din viața mea!”

Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu din căsnicia pe care a avut-o cu Alexandra Dinu, a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu părinții săi. Tânărul care tocmai a împlinit 19 ani a recunoscut, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, că i-a lipsit o „figură paternă”.

Mario Mutu a dezvăluit că evită să îi ceară sfaturi celui care a fost cel mai bun marcator din istoria naționalei României (la egalitate cu Gică Hagi, 35). Distanța a fost principalul impediment.

Fiul „Briliantului” a locuit în Italia, dar de câteva luni s-a întors în România pentru a fi mai aproape de tatăl său. Locuiește singur în București și speră să se vadă tot mai des cu antrenorul lui FC U Craiova 1948.

Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Îi cer sfaturi referitoare la relații, ori o întreb ce crede că ar trebui să fac. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar decât la maică-mea. Am ales să rămân în România ca să fiu și mai aproape de tatăl meu. Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată„, a dezvăluit Mario Mutu pentru antenastars.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani
Diverse • 23 mart., 9:05
FOTO
„Așa ai fi nemuritoare!” Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Cât de frumoasă este și cum se menține în formă
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Adi Mutu nu s-a uitat la bani şi şi-a cumpărat un bolid unicat în România
Extra • 12 mart., 13:01
FOTO
Adi Mutu nu s-a uitat la bani şi şi-a cumpărat un bolid unicat în România! Cum arată „monstrul” de 451 de cai putere
CFR Cluj - Dinamo 0-0
Liga 1 • 23 feb., 21:51
CFR Cluj – Dinamo 4-0! „Câinii”, umiliți în derby! Echipa lui Adrian Mutu, la 7 puncte de liderul FCSB
Adi Mutu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024
Echipa naţională • 23 feb., 11:21
Adi Mutu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024: „De asta depinde parcursul nostru!”