Închide meniul
Foto

Ce a putut face George Simion cu tonele de alimente rămase după nuntă. „Uite, avem şi brânză de la nea Gigi!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 august 2022, 13:28 / Actualizat: 30 august 2022, 20:36

Ce a putut face George Simion cu tonele de alimente rămase după nuntă. „Uite, avem şi brânză de la nea Gigi!”

Ce a putut face George Simion cu tonele de alimente rămase după nuntă

George Simion, în tirul frigorific cu mâncare / Facebook george.simion.unire

George Simion a dezvăluit ce a făcut cu tonele de alimente rămase după nunta de sâmbătă. Tonele de brânză, cartofi, ceapă sau morcovi vor ajunge la centre ce copii şi la azile de bătrâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem într-un tir frigorific unde avem mâncarea care a rămas după nunta de sâmbătă. Ne-a mai rămas ceapă, morcovi, cartofi, mai avem jumătate de tonă de cartofi. Mai avem mici, carne de pui, muştar şi multe alte alimente.

Ce a putut face George Simion cu tonele de alimente rămase după nuntă

Mâine dimineaţă, le ducem pe toate la centre de copii şi azile de bătrâni, din Vâlcea şi din judeţele limitrofe. Avem voluntari pregătiţi. Uite, avem şi brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. Vor ajunge acolo unde le e locul, la români”, a spus Simion, într-un clip postat pe pagina de Facebook.

Câți oameni au participat, de fapt, la nunta lui George Simion

S-a aflat câți oameni au participat, de fapt, la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Liderul AUR și partenera sa și-au unit destinele sâmbătă, iar la petrecerea câmpenească din comuna Măciuca (Vâlcea) a luat parte un număr uriaș de invitați. George Simion a adunat aproximativ 500.000 de euro în urma donațiilor făcute de participanții la nuntă.

Printre cei care au contribuit cu cadouri s-a numărat și Gigi Becali. Patronul FCSB a donat două tone de brânză de oaie, care au costat 20.000 de euro. De asemenea, latifundiarul din Pipera i-a recomandat lui Simion de unde să-și cumpere berbecuții care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Reclamă

Liviu Bosnea, cel care s-a ocupat de pregătirea meniului la petrecerea inedită din comuna Măciuca, a dezvăluit numărul uriaș de preparate servite invitaților. Bucătarul specializat în organizarea meniului din cadrul festivalurilor, a anunțat că, din calculele sale, la nunta lui George Simion au fost prezenți 12.000 de oameni. Inițial, înaintea nunții, se zvonea că vor participa 30.000 de persoane.

Intrarea a fost gratuită, iar donațiile făcute de invitați au fost opționale. Liviu Bosnea spune că, în mod normal, un meniu complet oferit la nunta lui Simion ar fi costat în jur de 150 de lei.

45.000 de mici, 45.000 de sarmale și 40.000 de doze de bere au fost consumate la petrecerea câmpenească din comuna Măciuca.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.

Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali, pentru realitatea.net.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și