Închide meniul
Foto

Câți oameni au participat, de fapt, la nunta lui George Simion. Incredibil câte beri s-au băut la petrecerea câmpenească din comuna Măciuca

De Antena Sport
Publicat: 29 august 2022, 19:38

S-a aflat câți oameni au participat, de fapt, la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Liderul AUR și partenera sa și-au unit destinele sâmbătă, iar la petrecerea câmpenească din comuna Măciuca (Vâlcea) a luat parte un număr uriaș de invitați (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). George Simion a adunat aproximativ 500.000 de euro în urma donațiilor făcute de participanții la nuntă.

Reclamă
George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu

George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu

George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu / Colaj Facebook, Fanatik

Printre cei care au contribuit cu cadouri s-a numărat și Gigi Becali. Patronul FCSB a donat două tone de brânză de oaie, care au costat 20.000 de euro. De asemenea, latifundiarul din Pipera i-a recomandat lui Simion de unde să-și cumpere berbecuții care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Reclamă

Câți oameni au participat, de fapt, la nunta lui George Simion

Liviu Bosnea, cel care s-a ocupat de pregătirea meniului la petrecerea inedită din comuna Măciuca, a dezvăluit numărul uriaș de preparate servite invitaților. Bucătarul specializat în organizarea meniului din cadrul festivalurilor, a anunțat că, din calculele sale, la nunta lui George Simion au fost prezenți 12.000 de oameni. Inițial, înaintea nunții, se zvonea că vor participa 30.000 de persoane.

Reclamă

Intrarea a fost gratuită, iar donațiile făcute de invitați au fost opționale. Liviu Bosnea spune că, în mod normal, un meniu complet oferit la nunta lui Simion ar fi costat în jur de 150 de lei.

45.000 de mici, 45.000 de sarmale și 40.000 de doze de bere au fost consumate la petrecerea câmpenească din comuna Măciuca.

„A fost un record absolut ceea ce s-a întâmplat. Ne-am apucat de vineri noaptea (n.r. – 26 august) și am terminat duminică. Dar s-a și făcut multă mâncare. Au fost vreo 45.000 de mici.

Cred că o tonă de vânat am gătit, 45.000 de sarmale, adică vreo 20.000 de porții, cu mămăliga aferentă. Nu mai zic de cele două tone de brânză de la Gigi Becali. Și, să o spunem pe aia dreaptă, Becali dă ora exactă în brânză la noi în țară. A fost deosebită.

Cred că un meniu complet la grătar valora cam 150 de lei. Adăugăm și sarmalele cu mămăliguța, legumele, cartofii prăjiți, tocana și ce a mai fost, se ajunge la prețul unui meniu de nuntă.

Ca flux de oameni, că mai veneau, mai plecau, au fost, cu siguranță, peste 10.000. Eu zic ca erau cam 12.000 de oameni, așa, din experiența mea de gătit la festivaluri”, a spus Liviu Bosnea, pentru Fanatik.

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion

Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.
Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali, pentru realitatea.net.

Latifundiarul Pipera le-a făcut un cadou de nuntă uriaş. Le-a trimis două tone de brânză de oaie şi le-a recomandat de unde să îşi procure berbecuţii care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Omul de afaceri a avut o primă reacţie după ce George Simion şi Ilinca Munteanu au devenit soţ şi soţie. Acesta le-a urat să aibă cât mai mulţi copii. Trei fete are Becali

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea