Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan când Laurențiu Reghecampf „era prin păduri, cu alții și altele”: „Vă implor!”

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2022, 13:27 / Actualizat: 3 iulie 2022, 14:47

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

  • Ce a putut să facă Anamaria Prodan când Laurențiu Reghecampf „era prin păduri, cu altele”
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Anamaria Prodan a dezvăluit că a făcut apel la presa din România să nu publice anumite știri defăimătoare despre Laurențiu Reghecampf, bărbatul cu care se află în plin proces de divorț. Vedeta de 49 de ani a precizat că fostul antrenor al Universității Craiova „se afla prin păduri, cu altele și alții”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat, iar cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța. Între timp, noua parteneră a bărbatului de 46 de ani, Corina Caciuc, i-a dăruit un copil.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan când Laurențiu Reghecampf „era prin păduri, cu altele și alții”

Anamaria Prodan nu uită momentele de cumpănă pe care le-a traversat în ultima perioadă lângă Laurențiu Reghecampf. Impresara de fotbaliști a povestit că, la un moment dat, ziariștii l-au surprins pe „Reghe” prin Pădurea Letea, „ascuns cu altele și alții”.

Reclamă

Anamaria spune că n-a rămas indiferentă și, pentru a-l salva de gura presei, i-a rugat pe jurnaliști să nu publice articolele defăimătoare despre Laurențiu Reghecampf:

„La noi, toți anii ăștia, chiar dacă au fost presărați cu momente urâte și cu căderi din astea mai dezastruoase ale soțului meu, noi l-am ridicat întotdeauna. Noi am reușit să îl facem să sclipească de fiecare dată. De asta eu am încercat un an de zile…

Reclamă

Când presa îl găsea prin păduri, ascuns cu altele și alții, pe la Letea sau nu știu pe unde. Eu sunam, mă rugam de toată lumea. ‘Vă rog, nu publicați. Vă rog, vă implor. Am muncit o viață pentru el, îi distrugeți imaginea’.

Am avut mare noroc cu presa pentru că mulți au ținut foarte tare la mine și mulți îl cunosc de când l-am luat. Știau că nu era nimic.”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast, potrivit ziare.com.

În plus, Anamaria Prodan a declarat că a contribuit enorm la dezvoltarea profesională a lui Laurențiu Reghecampf, exact „așa cum o eduacatoare învață copilul să scrie”:

Reclamă 4 / 0/3

„El lângă mine a terminat școala. El lângă mine a făcut facultate, el lângă mine și-a dat licența. El lângă mine a construit așa, cum învață doamna educatoare un copil să scrie, caligrafie. Așa am făcut eu cu Reghecampf”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, cea care este amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi care i-a dăruit un băieţel fostului antrenor de la Universitatea Craiova. Agentul de jucători este în proces de divorţ cu „Reghe” şi nu ratează nicio ocazie să o atace pe iubita soţului ei.

Reghecampf a recunoscut, în luna februarie, că a cunoscut-o în 2020 pe cea care i-ar putea deveni cea de-a treia soţie. În ultima perioadă nu s-au mai ascuns şi au avut tot mai multe apariţii publice.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Vorbeşte în mod constant cu Reghecampf şi nu îşi explică cum de căsnicia ei este pe punctul de a se destrăma.

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe (n.r. – băiatul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.), ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii, o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r. – Corina Caciuc) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seamă dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva. Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe„, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit viva.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca