Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ! Anunţul impresarei în ziua în care trebuia să facă spună totul despre Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 octombrie 2021, 13:19

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ! Anunţul impresarei în ziua în care trebuia să facă spună totul despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan primeşte lovitura decisivă

Instagram Anamaria Prodan / Cancan

Căsnicia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este aproape de destrămare. Chiar antrenorul a anunţat, în urmă cu câteva zile, că vrea să divorţeze. Acum, Anamaria Prodan era aşteptată să facă un anunţ important chiar în ziua în care tocmai ea spusese că se va întâmpla ceva important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan a surprins însă pe toată lumea. Deşi urmează să divorţeze, impresara pare că trage cu dinţii de relaţie şi nu o interesează faptul că Reghe ar urma să devină tată. Iubita acestuia, Corina ar fi însărcinată în trei luni. Impresara s-a ținut de cuvânt cu postarea, dar aceasta a fost una enigmatică.

Anamaria Prodan a publicat o fotografie, pe care a mai postat-o în câteva rânduri, în care apare alături de Laurențiu Reghecampf și cei patru copii ai lor. ”Cea mai puternică familie din lume”, ”respect”, ”dragoste”, ”putere” și ”demnitate”, sunt mesajele care însoţesc poza postată de către Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan nu renunţă la Laurenţiu Reghecampf

Prin această postare, Anamaria Prodan pare că dă de înțeles că nu va renunța la soțul său, în ciuda ultimelor informații care spun că cei doi stau separaţi de luni bune.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Reclamă

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a anunţat Laurențiu Reghecampf, conform cancan.ro, în urmă cu câteva zile.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ
  • Anunţul de ultimă oră al impresarei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și