Împăcarea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu mai este posibilă. Cei doi urmează să divorţeze, mai ales după ce s-a aflat că iubita antrenorului este însărcinată în trei luni. În tot acest timp, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare tot mai multe mesaje dure la adresa Corinei. Astfel, următoarea întâlnire între Reghe și Anamaria ar putea avea loc în faţa instanţei, dar nu în România ci peste Ocean, în Statele Unite.
Cum se va împărţi averea cuplului Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă loc în Statele Unite ale Americii. Acest lucru se va întâmpla pentru că acolo s-au și căsătorit cei doi, iar impresara are cetățenie americană, e rezidentă în Nevada.
În Nevada, legile divorțului sunt clare: oricare dintre părți poate solicita divorțul fără a oferi un motiv specific. Niciunul dintre soți nu trebuie să demonstreze că celălalt a fost invocat pentru a solicita divorțul. Dacă nu există nicio șansă de reconciliere, așa cum e acum în cazul soților Prodan-Reghecampf, partea care divorțează poate folosi trei motive pentru a depune dosarul:
– incompatibilitate: ceea ce înseamnă că cei doi soți nu se mai înțeleg;
– cei doi soți nu mai locuiesc împreună și au locuit în case separate mai bine de un an;
– soțul/soția a fost declarată instabil/ă din punct de vedere mental de cel puțin doi ani înainte de a depunde actele de divorț
Dacă se aplică toate condițiile acestea și cele două părți nu contestă nimic, judecătorul acordă divorțul imediat. Pentru a obține divorțul, trebuie să fii rezident în Nevada mai multe de șase săptămâni și să ai intenția de a locui în Statul respectiv pe o perioadă nedeterminată, iar un martor trebuie să semneze o declarație pe propia răspundere care să ateste că are cunoștință de faptul că persoana care e rezidentă în Nevada a fost în respectivul Stat în ultimele șase săptămâni.
Ce se va întâmpla cu banii cuplului Prodan – Reghecampf
Orice proprietate câștigată sau dobândită în timpul căsătoriei – cu excepția cadourilor sau valorilor obținute prin testament – aparține comunității. Prin urmare, dacă părțile nu ajung la un acord cu privire la împărțirea proprietăților de comun acord, instanța va împărți în mod egal bunurile acestora.
Fiecare parte poate păstra ceea ce deținea înainte de căsătorie. Fiecare persoană are dreptul de a reține cadouri, moșteniri și bunuri personale primite ca premiu. Instanța ar putea face o distribuție inegală a bunurilor în cazul în care găsește un motiv serios pentru a face acest lucru. Un exemplu de motiv convingător ar putea fi acela în care un soț a comis fraude împotriva celuilalt soț, conform prosport.ro.