Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timp ce Laurențiu Reghecampf primea o lovitură dură

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2022, 9:34 / Actualizat: 13 iunie 2022, 14:27

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timp ce Laurențiu Reghecampf primea o lovitură dură

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timp ce Laurențiu Reghecampf primea o lovitură dură

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Colaj Antena Sport

Anamaria Prodan nu a părut deloc afectată de situația lui Laurențiu Reghecampf, care a fost demis de la Universitatea Craiova, după un sezon ratat cu oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce Reghecampf rupea contractul cu Universitatea, de la care a luat 180.000 de euro la despărțire, Anamaria s-a lăsat fotografiată într-o postură rară.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timp ce Laurențiu Reghecampf primea o lovitură dură

Agentul a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o cadă plină cu spumă, cu zâmbetul pe buze. Asta în timp ce soțul cu care se află în scandal de divorț își lua adio de la olteni.

”Speranța pe care o cari poate fi lumina din furtuna altcuiva”, a fost mesajul enigmatic postat pe Instagram de vedetă, alături de poza menționată mai sus.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Ce a putut să facă Anamaria Prodan când s-a întâlnit cu Laurenţiu Reghecampf într-un local de lux

Ce a putut să facă Anamaria Prodan când s-a întâlnit cu Laurenţiu Reghecampf într-un local de lux nu mai este un secret. Cei doi, care se află în plin scandal de divorţ, au nimerit zilele trecute în acelaşi local.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au ignorat total în momentul în care au nimerit în acelaşi local de lux. Laurenţiu Reghecampf se afla la masă cu Mihai Rotaru, în timp ce Anamaria Prodan se afla la o masă alăturată. Cei doi nu s-au băgat în seamă.

La un moment dat, după ce a terminat discuţia cu patronul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf s-a ridicat şi a plecat. Imediat, Anamaria Prodan a venit lângă Mihai Rotaru, cu care s-a şi îmbrăţişat.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan: ”Nu aveam ce să discutăm”

“Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a spus Anamaria Prodan, după întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și