Închide meniul

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2022, 8:26

Reclamă
Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, înainte de despărțirea de Universitatea Craiova / Hepta

A fost aflată suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Reghecampf nu va sta mult fără echipă. Negocierile cu un club din Arabia Saudită ar fi demarat deja, el excluzând din start o rămânere în Liga 1. ”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus Reghe, citat de Playsport.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut anunțul oficial. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

Reclamă
Reclamă 4

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României. În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și