Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2023, 19:55

Reclamă
Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram Anamaria Prodan

S-a aflat ce a putut să facă Anamaria Prodan, în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a defilat pe podiumul de modă, alături de manechine celebre, la un eveniment monden din Timișoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă sunt nevoiți să meargă prin tribunale, deoarece nu s-a finalizat procesul lor de divorț, început anul trecut. Tehnicianul formează în prezent un cuplu cu Corina Caciuc, și au împreună și un fiu, pe nume Liam. De cealaltă parte, Anamaria Prodan a avut o scurtă relație cu omul de afaceri, Flavius Nedelea.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Ultima înfățișare în procesul de divorț a avut loc pe 27 septembrie, la Judecătoria Buftea. În seara respectivă, impresara a fost pe scenă la Timișoara, pentru evenimentul la care de altfel a fost și model (vezi imagini în galeria foto de la finalul articolului).

Conform portalului Judecătoriei Buftea, procesul a avut loc la ora 14:00, iar soluția a fost ca acesta să se amâne pentru data de 6 decembrie.

La începutul procesului, judecătorii au stabilit faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează „din culpă comună”, iar tehnicianul va trebui să-i plătească lui Bebeto, lunar, suma de 1600 de euro, ca pensie alimentară.

Reclamă

La evenimentul la care a fost manechin, la Timișoara, Anamaria Prodan a îmbrăcat un costum masculin, ținută despre care a declarat că o reprezintă. Impresara a mai dezvăluit și cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 50 de ani.

Frumusețea vine din interior. Nu este o simplă vorbă aruncată în vânt. Chiar așa este. Când ești un om frumos în interior asta se poate vedea superb și pe afara. Eu am grijă de mine. De ceea ce mănânc, de sănătatea mea până la urmă. Mănânc calculat. nu fac excese. Nu fumez, nu mă droghez. Nu beau alcool. Nu pierd nopțile. La mine totul e calculat”, a declarat Anamaria Prodan, conform viva.com.

Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah

Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah. Sarah Dumitrescu a obţinut calificarea în EuroLeague cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a învins-o în dublă manşă pe TTT Riga, cu 59-54 în tur și 63-62 în retur. Acum, Anamaria Prodan s-a reîntâlnit cu fiica ei, iar cele două s-au strâns în braţe cu putere.

”Eu sunt Anamaria Prodan, o mamă fericită și împlinită! Sarah este comoara mea, care mă face din ce în ce mai mândră! Performanțele ei arată încă o dată faptul că rădăcinile familiei Prodan / Dumitrescu sunt sănătoase și puternice! Îți mulţumesc, fetița mea pentru cum ai înțeles să duci mai departe numele familiei noastre! Demnă, mândră și puternică! Calificare Sepsi în Europa League (n.r: EuroLeague) Felicitări! Mulţumesc pentru momentele unice, Sepsi”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Sarah Dumitrescu a apărut brunetă la meciul cu TTT Riga care a consfinţit calificarea lui Sepsi în EuroLeague. Din acest sezon fiica impresarei evoluează la campioana României din ultimele 7 sezoane.

Performanţa uriaşă a lui Sepsi a declanşat o petrecere de zile mari în vestiarul echipei covăsnene. Suedeza Ellen Nystrom a fost cea mai bună jucătoare a lui Sepsi, cu 21 de puncte şi 3 recuperări. De la Sepsi s-a mai remarcat Borislava Hristova, care a reuşit 16 puncte şi 3 recuperări.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și