Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan la două zile după ce Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, a născut

Reclamă

Publicat: 21 mai 2022, 22:15

Ce a putut să facă Anamaria Prodan la două zile după ce Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, a născut

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria Prodan pare să fi trecut peste suferinţa provocată de Laurenţiu Reghecampf, după ce bărbatul a decis să divorţeze pentru a continua relaţia cu Corina Caciuc. Joi, Laurenţiu Reghecampf a devenit tată pentru a doua treia oară. Corina Caciuc l-a născut pe micuţul Liam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La două zile după ce soţul său a devenit tată pentru a treia oară, Anamaria Prodan s-a relaxat la masă, alături de mai mulţi prieteni de familie. Anamaria Prodan a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare în care apare extrem de relaxată.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan la două zile după ce Corina Caciuc a născut

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat nașterea copilului său și al iubitei Corina Caciuc

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea. Anamaria a avut o primă reacție după ce antrenorul a anunțat nașterea copilului său și al Corinei Caciuc. Prodan a uitat de războiul cu Reghe și i-a urat să aibă mai mulți copii decât Cristi Borcea.

Reclamă

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf a avut o primă reacţie după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut. Antrenorul în vârstă de 46 de ani este în culmea fericirii şi a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a spus când o să anunțe numele noului iubit

Anamaria Prodan își caută un nou iubit, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc. Impresara asteaptă să devină și în acte o femeie liberă. Anamaria Prodan spune că nu va apărea la braț cu alt bărbat până când divorțul de Reghecampf nu va fi soluționat definitiv. Impresara rămâne fidelă până la ultima decizie a judecătorului, chiar dacă soțul ei a făcut un copil cu amanta Corina Caciuc.

„Sunt fericită și recunoscătoare în fiecare secundă pentru ceea ce-mi dă Dumnezeu. Sunt bine. Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până atunci e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț, de măreție să-ți ții linia până se pronunță divorțul. Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa fără niciun fel de problemă cu toată lumea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Prima TV.

Prodan și Reghecampf nu își mai vorbesc deloc. Sexy-impresara de fotbaliști e dezamăgită de cel care i-a fost soț 14 ani, dar e sigură că va găsi pe cineva care să o facă să se simtă în culmea fericirii. De la Reghecampf își dorește doar să semneze divorțul mai repede.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și