Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, mesaj emoţionant pentru băieţii săi după ce Corina Caciuc a născut: „E frăţiorul vostru”. Ce nume i-a pus micuţului

Reclamă

Publicat: 19 mai 2022, 9:08 / Actualizat: 19 mai 2022, 11:07

Laurenţiu Reghecampf, mesaj emoţionant pentru băieţii săi după ce Corina Caciuc a născut: „E frăţiorul vostru”. Ce nume i-a pus micuţului

Laurenţiu Reghecampf, imagine virală cu fiul său şi al Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf, cu bebeluşul în braţe / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf a avut o primă reacţie după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut. Antrenorul în vârstă de 46 de ani este în culmea fericirii şi a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, Reghe a avut un mesaj pentru ceilalţi doi băieţi ai săi. I-a anunţat ce nume va avea bebeluşul care le va fi frate vitreg.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj emoţionant după ce amanta Corina Caciuc a născut

Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reghe a postat şi o imagine în care ţine micuţul în braţe. Aceasta s-a viralizat imediat.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Tehnicianul care este în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan era extrem de îngrijorat cu o zi în urmă.

Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple

Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine„, spunea Reghecampf, cu o zi în urmă, pentru fanatik.ro.

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Reclamă

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și