Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Ion Ţiriac de ziua lui! Nimeni nu se aştepta la o asemenea decizie. Apariţie uriaşă a magnatului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 ianuarie 2022, 19:30

Ion Ţiriac i-a lăsat cu gura căscată pe spanioli

Ion Ţiriac i-a lăsat cu gura căscată pe spanioli

Profimediaimages

  • Ce a putut să facă Ion Ţiriac de ziua lui
  • Apariţie uriaşă a magnatului

Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea chiar de ziua lui. Magnatul a avut o apariţie uriaşă chiar într-un film. Este vorba despre povestea de viaţă a lui Ilie Năstase, peliculă care are filmările chiar în aceste zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Ion Ţiriac de ziua lui!

Ion Țiriac îşi va face apariţia, în premieră, într-un film. Este vorba despre documentarul „Nasty”, dedicat legendarului Ilie Năstase și regizat de Tudor Giurgiu. Fostul partener de dublu al lui Ilie Năstase a acceptat să ia parte la filmări chiar de ziua sa, de Sfântul Ion. În acest moment, filmările la acest documentar sunt în plină desfăşurare. Totul s-a întâmplat chiar la una dintre proprietăţile lui Ion Ţiriac, Stejarii Country Club chiar de Sfântul Ion.

Cosmin Hodor nu a mers în acest an alături de Simona Halep în Australia pentru primele turnee din startul sezonului WTA și a rămas în România pentru a-l ajuta pe Tudor Giurgiu în realizarea filmului autobiografic despre cariera și viața lui Ilie Năstase. Nasty a dezvăluit rolul lui în realizarea acestui film de referinţă. „Cosmin Hodor e și el foarte implicat în producția acestui film. El e cu interviurile, cu toate întâlnirile, el se ocupă”, a spus Ilie Năstase, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Filmul, marele vis al lui Ilie Năstase

De altfel, Ilie Năstase a dezvăluit că acesta a fost marele său vis, de a se realiza un film despre propria viaţă. „Va fi un film documentar, nu unul artistic. Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood.

Mi-am dorit de mult acest film. În 2018 trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu și o statuie, am mai multe în cap. Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”, a mai spus Năstase, conform sursei citate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare