Închide meniul
Foto

Ce a putut să-i facă milionarul Cristi Borcea propriei soţii! Femeia care şi-a părăsit soţul pentru afacerist a rămas mută. Era marele ei vis

Alexandru Ivan Publicat: 12 ianuarie 2022, 17:25

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Ce a putut să-i facă milionarul Cristi Borcea propriei soţii
  • Femeia care şi-a părăsit soţul pentru afacerist a rămas mută

Cristi Borcea a pus toate afacerile pe pauză și a dus-o pe Valentina Pelinel într-o vacanță de vis. Omul de afaceri, ca un milionar care se respectă, și-a alocat nu mai puțin de 10 zile pentru concediul de început de an. Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor pleca împreună într-o locație la care multă lume doar visează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, un romantic incurabil. Valentina Pelinel, în culmea fericirii

Cei doi partnerei au ales să-și petreacă începutul de an la soare, în timp ce România e lovită de un val teribil de frig. Borcea și Pelinel se vor bronza pe plajele din Cancun, Mexic. Va fi o adevărată vacanță romantică.

Cancunul e recunoscut pentru nisipul alb de pe plajă și pentru limpezimea apei, care capătă nuanțe turcoaz. În Cancun, posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt nenumărate. Turiștii pot alege dintr-o multitudine de tipuri de restaurante unde pot servi masa, se pot relaxa la terenurile spectaculoase de golf, în complexuri spa de lux și în centrele comerciale exclusiviste.

Reclamă

Cristi Borcea, ajuns la 51 de ani, are 9 copii cu 4 femei diferite. Cu Valentina Pelinel s-a căsătorit în 2017. Înainte să-l cunoacă pe fostul acționar al lui Dinamo, femeia a avut o căsnicie cu fostul politician Cristian Boureanu.

Citește și:

Valentina Pelinel a trăit un adevărat coșmar

Valentina Pelinel a trecut prin clipe extrem de grele în 2021. Pandemia a afectat-o pe plan profesional, dar s-a confruntat și cu probleme de sănptate. A suferit o operație delicată la picior. Acum, soţia lui Cristi Borcea s-a decis să facă dezvăluiri complete despre clipele cumplite prin care a trecut.

Reclamă

„2021 nu a fost neapărat un an ușor, astfel încât îmi doresc ca în anul următor să îmi concentrez toată atenția pe familia mea, pe sănătatea mea și pe ce îmi face viața liniștită și fericită. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și primesc de la viață și intenționez să mă bucur de fiecare zi”, a spus vedeta, conform ciao.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”