Închide meniul
Foto

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel și-a descoperit noi pasiuni. Cum a fost surprinsă Alina Vidican alături de soțul ei milionar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 14:42

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel și-a descoperit noi pasiuni. Cum a fost surprinsă Alina Vidican alături de soțul ei milionar

Cristi Borcea a rămas mască

Colaj Instagram

Femeia care a fost părăsită de Borcea pentru Valentina Pelinel și-a refăcut viața în Statele Unite. Stă, alături de Claude, într-o vilă spectaculoasă și este înconjurată de bolizi de sute de mii de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican și Claude Senhoreti au pasiuni comune

În vârstă de 46 de ani, Claude Senhoreti este pilot de curse și deține mai multe mașini care costă o avere. Este un împătimit al vitezei și se pare că este atras și de motociclete. Milionarul tocmai a făcut o poza, cu Alina Vidican, după o plimbare în cartierul exclusivist în care locuiesc.

Claude Senhoreti și Alina Vidican,
Claude Senhoreti și Alina Vidican, start de 2022 pe motor

De altfel, cei doi îndrăgostiți au și început noul an înconjurați de „bijuterii” cu mulți cai putere. Primul mesaj din 2022 l-au transmis lângă un monopost de Formula 1. „Fericit… făcând ceea ce iubesc, cu cineva pe care iubesc cel mai mult!„, a scris Senhoreti pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Reclamă

Claude, care este pilot de curse, are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat sume uriașe. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida. De altfel, la nuntă i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui preț se ridică și la 450.000 de dolari.

Citește și:

Actualul soț al Alinei Vidican, mai bogat decât Cristi Borcea

Au și apărut informații că sud-americanul este chiar mai bogat decât fostul patron al lui Dinamo. De altfel, cei doi s-ar fi întâlnit în România. Borcea i-ar fi cerut Alinei Vidican să îl cunoască pe cel care stă în preajma copiilor săi.

Pilotul originar din Sao Paulo surprinde cu imaginile excentrice pe care le postează pe rețelele sociale. În garajul vilei în care locuiește are o colecție cu adevărat impresionantă, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Reclamă 4 / 0/3

Revista Capital a publicat topul anual ai celor mai bogați 300 de români. Cristi Borcea ocupă locul 79, cu o avere cuprinsă între 85 și 95 de milioane de euro.

  • Locul 3. Ion Țiriac, 1.9 – 2 milioane de euro
  • Locul 14. Gigi Becali, 325 – 425 milioane de euro
  • Locul 28. George Copos, 180 – 210 milioane de euro
  • Locul 76. Nicolae Badea, 87 – 93 milioane de euro
  • Locul 79. Cristi Borcea, 85 – 95 de milioane de euro
  • Locul 81. Ionuț Negoiță, 80 – 100 de milioane de euro
  • Locul 141. Anamaria Prodan, 40 – 60 de milioane de euro
  • Locul 146. Simona Halep, 46 – 50 de milioane de euro
  • Locul 147. Cosmin Olăroiu, 46 – 50 de milioane de euro
  • Locul 203. Mircea Lucescu, 35 – 37 de milioane de euro
  • Locul 255. Gică Hagi, 27 – 32 de milioane de euro
  • Locul 285. Familia Țucudean, 23 – 25 de milioane de euro
  • Locul 291. Cristi Chivu, 22 – 24 de milioane de euro
  • Locul 292. Valeriu Iftime, 22 – 24 de milioane de euro

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Recomandări
  • Alina Vidican și-a descoperit o nouă pasiune
  • Și-a refăcut viața după ce a divorțat de Cristi Borcea, în 2016

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și