Închide meniul
Foto

Ce a putut să-i spună Anamaria Prodan milionarului care a acceptat să fie naş de botez al copilului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. „Te iubesc pentru totdeauna!”

Reclamă

Publicat: 12 aprilie 2022, 16:52

Ce a putut să-i spună Anamaria Prodan milionarului care a acceptat să fie naş de botez al copilului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. „Te iubesc pentru totdeauna!”

Anamaria este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu îi poartă pică milionarului Adrian Thiess, cel care a anunţat încă din luna octombrie a anului trecut că vrea să fie naş de botez copilului pe care Laurenţiu Reghecampf îl va avea cu Corina Caciuc. Amanta antrenorului Universităţii Craiova este în a 8-a lună de sarcină şi urmează să nască un băieţel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan a vrut să asigure că este într-o relaţie excelentă cu afaceristul care, la botezul celui de-al treilea copil al lui Reghecampf, vrea să îl aducă chiar şi pe celebrul Ronnie O’Sullivan.

Anamaria Prodan, mesaj plin de emoţie pentru Adrian Thiess

Adrian Thiess şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar Anamaria a ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant. Impresarul a reacţionat pe contul ei de Instagram.

La mulţi ani! Te iubesc pentru totdeauna! Eşti fratele meu, iar familia ta este şi familia mea„, a scris Anamaria Prodan pe reţelele sociale.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, mesaj pentru Adrian Thiess

Adrian Thiess este un apropiat al familiei Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf. S-a afişat de mai multe ori împreună cu cei doi, în cei peste 13 ani de căsnicie. Milionarul român a surprins în urmă cu 6 luni, când a declarat că şi-ar dori ca viitorul copil al antrenorului Universităţii Craiova să îi poarte numele.

Reclamă

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da (n.r. va fi naș). Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă că ar fi vorba de așa ceva și a fost sigură că afaceristul român a glumit. „Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa copilului”, a transmis impresarul.

Reclamă 4 / 0/3

Cu ce ar fi plecat Laurențiu Reghecampf la amanta Corina Caciuc

Agentul de jucători tocmai dezvăluise că Reghecampf ar fi luat cu el două ceasuri care valorează sute de mii de euro. A oferit chiar și mai multe detalii, când și-a adus aminte de discuția purtată cu milionarul Adrian Thiess.

S-a dus bâzâind pe la Adrian Thiess și a spus: ‘Vai, uite ce s-a întâmplat, eu am plecat cu punguța asta, fără nimic!’. Și mă sună Thiess, care e un prieten foarte bun al nostru, supărat foc: ‘Băi Ana, așa de rea să fii, să-l dai afară din casă fără nimic?’. I-am spus: ‘Ți-a luat Dumnezeu mințile?’. Omul a plecat cu toate geamantanele, le-a băgat într-un Rolls-Royce, în Ghost.

(Codin Maticiu: A și muncit. Dacă valoarea voastră este 100 de milioane, el are dreptul la 50, tu la 50) Dar ce facem când tu vinzi 50 ai mei, îi transferi amantei, și pleci și cu 50 ai tăi. (Codin Maticiuc: Cât să îi fi transferat?) Încontinuu, încontinuu!„, a declarat Anamaria Prodan într-un podcast cu Cosmin Natanticu și Codin Maticiuc.

Recomandări
  • Corina Caciuc urmează să îi dăruiască un copil lui Laurenţiu Reghecampf
  • Adrian Thiess s-a oferit să fie naş de botez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și