Închide meniul
Foto

Nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea! Detalii incredibile despre botez: ”Am vorbit deja, își dorește să participe!” Divorțul de Anamaria Prodan, iminent!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 21:14

Nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea! Detalii incredibile despre botez: ”Am vorbit deja, își dorește să participe!” Divorțul de Anamaria Prodan, iminent!

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf urmează să devină din nou tată, iubita acestuia, Corina Bilcon, fiind însărcinată în trei luni. Cei doi ar fi ales deja cine va fi nașul copilului, iar milionarul care este „frate” cu Anamaria Prodan a confirmat informaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Thiess este omul care îi va boteza copilul lui Laurențiu Reghecampf. Acesta a rupt tăcerea despre scandalul care a zguduit showbiz-ul românesc și a dat detalii despre botez. Celebrul Ronnie O’Sullivan va fi invitatul special.

Adrian Thiess, detalii explozive despre botezul copilului lui Reghecampf

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, pentru cancan.ro.

După aceste declarații, este clar că între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai este cale de împăcare.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează

Încercările disperate ale Anamariei Prodan, de a-și salva căsnicia, s-au încheiat. Laurențiu Reghecampf va avea un copil cu Corina Bilcon, cea despre care s-a tot spus, în acest an, că este amanta tehnicianului.

Reclamă

Reghe ar urma să devină, în premieră, tată de fată. Corina ar fi însărcinată și, din informațiile apropiaților, ar urma să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. Nașul cuplului ar fi chiar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Lovitura este una uriașă pentru Anamaria Prodan, din moment ce Reghecampf s-ar afișa tot mai des cu Corina Bilcon. Cei doi nu se mai ascund, mai ales după ce acesta a făcut public anunțul că va divorța. Mai mult, Corina s-ar fi mutat deja în casa lui Reghe, din Craiova.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul

Anamaria Prodan a avut un nou mesaj pe reţelele de socializare, la doar câteva ore după ce spusese că şi-a angajat cei mai bună avocaţi şi că dacă va fi un proces, acesta va avea loc în Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf este tatăl copiilor mei şi este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălţime!

Comentarii sau explicaţii nu există, pentru că el, reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puţin. Dimpotrivă, Îl iubim mai mult. Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Satisfacţie nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii meu au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a fost mesajul impresarei, în miez de noapte, de pe Instagram.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și