Închide meniul
Foto

Ce a putut să îi ceară Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf, în timp ce acesta se distra cu amanta Corina Caciuc: „A fost singurul lucru!”

Antena Sport Publicat: 14 martie 2022, 18:44

Reclamă
Ce a putut să îi ceară Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf, în timp ce acesta se distra cu amanta Corina Caciuc: „A fost singurul lucru!”

Ruptură totală între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Am atâta treabă, crede-mă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva”, a fost replica elegantă pe care Anamaria Prodan a oferit-o pentru fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit care a fost singurul lucru pe care i l-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf, chiar în timp ce acesta se distra alături de amantă. Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, Laurenţiu Reghecampf ar avea o relaţia cu Corina Caciuc de aproximativ 2 ani de zile.

Ce i-a cerut Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf

Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus citată.

Dezvăluiri halucinante despre modul în care discută Laurenţiu Reghecampf cu fiul său

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf continuă scandalul uriaş de divorţ. Cei doi încă aşteaptă primul termen în procesul de divorţ, după ce acesta a fost amânat la începutul lunii trecute. „Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci”, tocmai a dezvăluit vedeta, care îşi doreşte ca antrenorul Universităţii Craiova să fie decăzut din drepturile părinteşti.

Agentul de jucători a precizat că nu a fost sunată de Reghecampf în de 1 sau 8 martie şi că nici măcar pe fiul său nu vrea să îl vadă. A oferit declaraţii halucinante şi a spus că întâlnirile dintre Bebeto şi tatăl său se fac din spatele gardului casei.

Reclamă

Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi. Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec în față porții și vorbește de după gard cu el.

La nivel de declarații este foarte bun și, prin ordonanțe, cere program de vizită. Iar asta este chiar hilar pentru că eu l-am rugat personal, dar și prin intermediul mass-media, să vină să-l ia și să-l țină în brațe! Am fost refuzată și ignorată„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Impresarul a spus, lunile trecute, că Laurenţiu Reghecampf s-ar teme să se vadă cu Bebeto din cauza riscului de a se infecta cu Covid-19. Amanta lui, Corina Caciuc, este însărcinată şi ar urma să nască la începutul lunii mai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și