Închide meniul
Foto

Ce a putut să îi transmită Laurențiu Reghecampf fiului pe care îl are cu Anamaria Prodan, după ce a aflat că ar putea fi decăzut din drepturile părintești

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 12:19

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto. Ce a făcut antrenorul Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf, alături de Bebeto şi Luca Reghecampf / Colaj Instagram

  • Sezonul 12 de iUmor începe azi, 20.30, pe Antena 1 și Necenzurat pe AntenaPLAY. Un nou jurat alături de Bendeac, Delia și Cheloo în fiecare ediție
  • Laurențiu Reghecampf, mesaj special pentru Bebeto

Reghecampf a obținut o victorie răsunătoare împotriva lui Dinamo, scor 6-1, iar la finalul meciului a oferit declarații emoționante la flash interviu. Totul după reușita nepotului lui Ilie Balaci, Atanas Trică-Balaci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre Bebeto

Nu mi-a spus nimic când a marcat (n.r. Atanas Trică-Balaci, după golul din minutul 88), l-a bufnit plânsul și mi-au dat și mie lacrimile, îl văd ca pe copilul meu, când îl văd pe el, îl văd pe Bebe„, a spus Laurențiu Reghecampf.

Tehnicianul nu s-a oprit și a transmis un mesaj emoționant și pe contul său de Instagram. A distribuit o imagine postată cu câteva ore înainte de Anamaria Prodan și și-a felicitat fiul.

Reclamă

Felicitări ATI. Urmează și Bebele meu„, a scris Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Anamaria Prodan: „Va fi decăzut din drepturile părinteşti!”

Anamaria Prodan vrea să îi dea lovitura decisivă lui Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului ia amploare chiar şi după prima înfăţişare la tribunal. Cei doi nu s-au prezentat în faţa judecătorului, dar şi-au transmis mesaje dure unul altuia.

Vedeta spune că are probe clare prin care vrea ca soțul ei să fie decăzut din drepturile părinteşti. Își doreștă să obțină custodie exclusivă pentru micuţul Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine. Mă delimitez total de comportamentul lui. Chiar amintesc că, pe când noi ne pregăteam de nunta de cristal, el coresponda cu acea domnișoară și îi făcea promisiuni că va pune punct relației pe care o aveam. Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine.

Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor”, a transmis Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Reghecampf i-a răspuns atunci și a dezvăluit că a cerut custodie comună. A ținut să asigure că nu se va împotrivi în cazul în care judecătorul îi dă dreptate Anamariei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca