Închide meniul
Foto

Ce a putut să le facă Laurenţiu Reghecampf femeilor din viaţa sa. Suferinţele provocate după ce le-a sedus

Reclamă

Publicat: 23 mai 2022, 13:42

Ce a putut să le facă Laurenţiu Reghecampf femeilor din viaţa sa. Suferinţele provocate după ce le-a sedus

Laurențiu Reghecampf vrea titlul cu Universitatea Craiova, la anul

Hepta

Laurenţiu Reghecampf este în plin divorţ de Anamaria Prodan. Antrenorul Universităţii Craiova a lăsat să se înţeleagă că vrea să divorţeze cât mai repede pentru a se căsători cu Corina Caciuc, cea care tocmai i-a dăruit un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf nu este la primul divorţ. Reghecampf a divorţat de Mariana Pfeiffer, prima sa soţie, pentru a se căsători cu Anamaria Prodan. Istorie se repetă şi acum.

Ce a putut să le facă Laurenţiu Reghecampf femeilor din viaţa sa

Deşi alcătuia un cuplu de invidiat cu Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf a început o relaţie cu Corina Caciuc. Din cauza amantei, Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj uluitor la 3 zile după ce Corina Caciuc a născut

Laurenţiu Reghecampf, mesaj uluitor la 3 zile după ce Corina Caciuc a născut. Antrenorul Universităţii Craiova trece prin momente speciale după ce iubita lui i-a dăruit un băieţel. Liam Reghecampf este al treilea copil al tehnicianului de 46 de ani, care este în plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan.

Ultima postare a lui Reghecampf a şi avut trimitere către agentul de jucători, dar şi către prima lui soţie, Mariana Pfeiffer. Fostul antrenor al Stelei încearcă să îşi găsească liniştea după cele două căsnicii care au avut aceeaşi soartă.

Reclamă

Cea mai importantă decizie pe care trebuie s-o iei în viaţa ta este cu cine te căsătoreşti„, a fost mesajul distribuit de Reghecampf pe contul său de Instagram.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj surprinzător pe Instagram

Reghe are câte un copil cu fiecare dintre cele două femei cu care a ajuns la altar. Cu Mariana îl are pe Luca Reghecampf, iar cu Anamaria Prodan îl are pe Bebeto.

Bă, da’ noroc am avut de femei. Dacă-mi aduc aminte şi de Mariana… Acum am o relaţie bună cu ea. Luca avea 15 ani jumate, eram în Abu Dhabi, a venit în vacanţă şi a zis eu nu mai plec. El stând în Germania. Eu cu Luca nu am vorbit câţiva ani buni, fiind în presiunea aia, îl certa Mariana când venea la noi. Îşi făcea poze cu ceilalţi copii şi ea îşi vărsa nervii pe el.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis, mă, Luca, stai că trebuie să vorbim cu maică-ta. O sun pe Mariana şi spun, nu mai vrea să vină în Germania. Dar ce mă fac eu? Că nu pot să-l înscriu la şcoală. A zis că vine la judecătorie şi spune că vrea să stea cu taică-su’. Lasă-l la mine, îl înscriu la şcoală. Şi aşa a rămas Luca la mine. A trebuit să mă duc la şeic, să găsesc un loc la şcoală”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în acest an, în cadrul unui podcast.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și