Închide meniul
Foto

„Ești nenorocit pe viață!”. Un nou dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan o avertizează și pe amanta soțului ei, Corina Caciuc: „Vine un tsunami”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 9:21

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan, în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf
  • Dosar penal deschis în Dubai pe numele antrenorului Universității Craiova

Agentul de jucători s-a dus în Emiratele Arabe pentru a strânge dovezi împotriva celui cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. Îl acuză că a transferat toți banii din conturile comune, pe care le aveau, în cel al iubitei care este însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf, în Dubai

Anamaria s-a dus la poliție și este convinsă că Reghecampf și Caciuc vor avea mari probleme. I-a avertizat pe amândoi și i-a anunțat că riscă să ajungă după gratii.

A început urmărirea penală în Dubai, acolo unde noi avem rezidență. Am absolut totul acolo, cum a început. De un an de zile am dovezile! În Dubai am angajat avocatul… amanta (n.r. Corina Caciuc) poate să facă pușcărie și tu (n.r. Laurențiu Reghecampf) ești nenorocit pe viață. El și-a dat seama atunci și a trimis-o în țară, apoi a adus-o… o ascundea, femeia era cu cardurile.

Reclamă

Este tsunami, vine peste el tsunami. Autoritățile o să declanșeze tsunami peste el și peste cei care l-au sfătuit„, a declarat Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Citește și:

Soția lui Laurențiu Reghecampf i-a transmis un mesaj tinerei de 29 de ani care urmează să îi dăruiască un copil tehnicianului.

Reclamă

Cred că acolo este frica, când găsesc ultima piesă din puzzle. Nu e ușor pentru o femeie singură să colinde prin Dubai și Abu Dhabi ca să strângă poze. Am strâns declarațiile domnișoarelor din Dubai care o cunosc pe amantă, care au fost acolo. Va avea surprize mari„, a mai spus impresarul.

Anamaria Prodan s-a ferit să anunțe cât este presupusul prejudiciul. Așteaptă anunțul anchetatorilor.

Lasă judecătorii să își facă treaba. Cred că aș face mai mult rău dacă aș spune acum prejudiciul. Va fi obligat să prezinte fiecare extras de cont din ultimii opt ani„, a precizat Anamaria pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf, cercetat și în România

Agentul de jucători a făcut plângere penală și în România, iar Laurențiu Reghecampf este vizat. Acesta e cercetat atât pentru faptul că ar fi sustras, fără acordul soției, bani din conturile comune, cât și pentru apariția imaginilor nud cu Anamaria Prodan, pe care le-ar fi avut pe mail.

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, la jumătatea lunii decembrie, pe contul ei de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca