Închide meniul
Foto

Ce a putut să păstreze Anamaria Prodan în casă, pentru a-şi aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf! Dezvăluirea incredibilă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2023, 9:25

Reclamă
Ce a putut să păstreze Anamaria Prodan în casă, pentru a-şi aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf! Dezvăluirea incredibilă

Ce a putut să păstreze Anamaria Prodan în casă, pentru a-şi duce aminte de Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

S-a aflat ce a putut să păstreze Anamaria Prodan în casă, pentru a-şi aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că încă păstrează o urmă cu fostul ei soţ, anume un întreg perete cu acesta, în propria locuinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit cu scandal anul trecut. Cei doi încă păstrează legătura, deoarece au împreună un copil, pe Bebeto, în vârstă de 14 ani.

Ce a putut să păstreze Anamaria Prodan în casă, pentru a-şi aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a declarat că în trecut, i-a făcut un cadou inedit lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a ales să-i dedice un peret din casă fostului ei partener, perete pe care îl mai păstrează chiar şi în ziua de azi.

Impresara locuieşte într-o vilă de lux din Snagov, acolo unde pe unul dintre pereţii casei se regăsesc mai multe fotografii cu Laurenţiu Reghecampf.

De asemenea, Anamaria Prodan a povestit şi care a fost momentul în care i-a făcut surpriza lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta susţine că s-a gândit la un cadou mai neobişnuit, după ce, de-a lungul anilor, l-a surprins pe antrenor cu mai multe cadouri scumpe.

Reclamă

„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea.

E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf. Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din echipa națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf.

Împreună, am muncit foarte mult și ne-am ridicat ca nimeni altcineva în țara aceasta. Familia Prodan-Reghecampf, în ciuda oricăror probleme s-au întâmplat mai târziu, a făcut istorie în țara aceasta. Și așa o să rămână!

Reclamă 4 / 0/3

Eu întotdeauna îmi doresc ca oamenii să își aducă aminte cu drag de noi, să își aducă aminte cum am promovat eu, Anamaria Prodan, noțiunea de familie, cât de mult mi-am dorit acest lucru, cât de mult am încercat să rămân într-o căsnicie perfectă, cum o prezentam. Dar aceasta este viața, vine la pachet și cu bune, dar și cu rele. Nu s-a mai putut, fiecare merge mai departe cum poate!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ego.ro.

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf, care poate schimba radical relaţia cu fiul celor doi, Bebeto. „Reghe” a preluat-o pe Universitatea Craiova în această vară, şi astfel va reveni în ţară. Impresara susţine că graţie acestui fapt, tehnicianul va putea petrece mai mult timp alături de fiul lor.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre faptul că acesta a semnat cu Universitatea Craiova. Anamaria Prodan este de părere că decizia tehnicianului este una benefică pentru acesta, dar și pentru fiul lor. Impresara speră totuși că, de această dată, „Reghe” își va face timp pentru a-l vedea pe Bebeto.

„Să-i dea Dumnezeu multă baftă. Sper să-și revină și să arate că este cel mai bun. Să se adune și să lase totul deoparte, să facă doar fotbal și atât. Faptul că Rotaru i-a întins o mână de ajutor acum când i-a fost greu poate îl trezește la realitate. Asta e șansa lui să arate cât e de bun. Dacă o ratează din nou, nu vor mai exista echipe mari care să-l semneze. Bine că a venit în țară, poate de data asta petrece timp cu băiatul lui, asta mă bucură cel mai mult”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan a mai declarat, în trecut, că Laurenţiu Reghecampf nu petrece suficient timp alături de Bebeto. Impresara a mărturisit chiar că antrenorul „l-a uitat” pe fiul lui, în vârstă de 14 ani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și