Închide meniul
Foto

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf, care poate schimba radical relaţia cu fiul Bebeto

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2023, 18:53 / Actualizat: 26 iulie 2023, 13:56

Reclamă
Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf, care poate schimba radical relaţia cu fiul Bebeto

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf/ Colaj Instagram, Profimedia

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf, care poate schimba radical relaţia cu fiul celor doi, Bebeto. „Reghe” a preluat-o pe Universitatea Craiova în această vară, şi astfel va reveni în ţară. Impresara susţine că graţie acestui fapt, tehnicianul va putea petrece mai mult timp alături de fiul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat în toamna trecută. Impresara a declarat, în mai multe rânduri, că în continuare ţine legătura cu cel care i-a fost alături timp de 16 ani, deoarece au un copil împreună, pe Bebeto.

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre faptul că acesta a semnat cu Universitatea Craiova. Anamaria Prodan este de părere că decizia tehnicianului este una benefică pentru acesta, dar și pentru fiul lor. Impresara speră totuși că, de această dată, „Reghe” își va face timp pentru a-l vedea pe Bebeto.

„Să-i dea Dumnezeu multă baftă. Sper să-și revină și să arate că este cel mai bun. Să se adune și să lase totul deoparte, să facă doar fotbal și atât. Faptul că Rotaru i-a întins o mână de ajutor acum când i-a fost greu poate îl trezește la realitate. Asta e șansa lui să arate cât e de bun. Dacă o ratează din nou, nu vor mai exista echipe mari care să-l semneze. Bine că a venit în țară, poate de data asta petrece timp cu băiatul lui, asta mă bucură cel mai mult”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan a mai declarat, în trecut, că Laurenţiu Reghecampf nu petrece suficient timp alături de Bebeto. Impresara a mărturisit chiar că antrenorul „l-a uitat” pe fiul lui, în vârstă de 14 ani.

Reclamă

„Singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a revenit în România, după un sezon petrecut la Neftci Baku, în Azerbaidjan. Tehnicianul român a fost dat afară de către oficialii echipei azere, după ce acesta nu a reușit să atingă obiectivele impuse de conducere. În locul lui, azerii l-au adus la cârma echipei pe Adrian Mutu, care a părăsit-o pe Rapid pentru a semna cu formația din Azerbaidjan.

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova. „Reghe” revine pe banca oltenilor

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova. Acesta a mai pregătit echipa în sezonul 2021/2022, atunci când a reușit obțină 26 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Conform sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil până în vara lui 2024, cu opțiunea de prelungire pe unul sau doi ani. Prelungirea înțelegerii depinde de rezultatele pe care „Reghe” le va obține alături de Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru l-a luat în calcul și pe Marius Șumudică pentru banca tehnică a echipei, dar anturajul formației l-ar fi susținut mai mult pe fostul antrenor al celor de la Neftci Baku. „Șumi” este în prezent liber de contract, după despărțirea de formația saudită Al-Raed.

În cariera sa, Laurențiu Reghecampf le-a mai pregătit pe: FC Snagov, Gloria Bistrița, FC U Craiova 1948, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli și pe Neftci Baku. Acesta s-a mai aflat pe banca Universității Craivoa în perioada iulie 2021 – iunie 2022. Alături de aceste formații, Reghecampf a câștigat 2 titluri în Liga 1 ( alături de FCSB, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014), o Supercupă a României (alături de FCSB, 2013/2014), o Cupă a Ligii (alături de FCSB, 2015/2016), o Cupă a Ligii din Emiratele Arabe Unite (alături de Al-Wahda, 2017/2018) și două Supercupe ale Emiratelor Arabe Unite (alături de Al-Wahda, în sezoanele 2017/2018 și 2018/2019).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și