Închide meniul
Foto

„El și amanta vor să mă stoarcă de bani!” Anamaria Prodan, atacuri brutale asupra lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2023, 12:06

Reclamă
„El și amanta vor să mă stoarcă de bani!” Anamaria Prodan, atacuri brutale asupra lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc

Anamaria Prodan, declarații incredibile despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc/ Colaj Instagram

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Impresara a declarat că cei doi vor să o „stoarcă” de bani în procesul său de divorț cu „Reghe”, care încă se desfășoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț de anul trecut. Vedeta de 50 de ani a dezvăluit că are mai multe procese începute cu fostul său partener, care încă nu a divorțat oficial de ea.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Anamaria Prodan o numește pe Corina Caciuc „amanta” lui Laurențiu Reghecampf, deoarece antrenorul nu este divorțat. Impresara a declarat că „Reghe” e încă însurat cu ea, deoarece procesul de divorț nu s-a pronunțat.

De asemenea, Anamaria Prodan l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf și a declarat că atât el, cât și Corina Caciuc, vor să obțină bani de la ea, acesta fiind și motivul pentru care „Reghe” nu renunță la procesele cu fosta sa parteneră.

Anamaria Prodan a mai mărturisit că se roagă de Laurențiu Reghecampf să încheie toate procesele, însă acesta refuză.

Reclamă

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Laurențiu Reghecampf formează un cuplu cu Corina Caciuc, după separerea de Anamaria Prodan. „Reghe” are un băiat alături de noua sa parteneră, care este din nou însărcinată. Recent, cei doi au dezvăluit că așteaptă tot un băiat.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a spus tot despre separarea de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit cum a afectat-o separarea de cel cu care a fost alături timp de 16 ani. Aceasta susţine că s-a regăsit şi a reuşit să fie mai echilibrată, după despărţirea de „Reghe”.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar, despre separarea de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a dezvăluit că a reuşit să se regăsească, deoarece se pierduse în dorinţa de a pune în lumina reflectoarelor şi pe alţii.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertateapentrufemei.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și