Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Anamaria Prodan la scurt timp după ce a stat faţă în în faţă cu bărbatul care a recunoscut că o iubeşte

Publicat: 12 ianuarie 2023, 19:00 / Actualizat: 7 februarie 2024, 19:12

Ce a putut să spună Anamaria Prodan la scurt timp după ce a stat faţă în în faţă cu bărbatul care a recunoscut că o iubeşte

Anamaria Prodan

Captură Antena Sport

Anamaria Prodan, faţă în faţă cu bărbatul care a spus că o iubeşte

Ce a putut să spună Anamaria Prodan la scurt timp după ce a stat faţă în în faţă cu bărbatul care a recunoscut că a iubit-o toată viaţa. Anamaria Prodan şi Dani Mocanu au stat faţă în faţă într-un live pe TIK Tok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost, practiv, prima apariţie publică a celor doi. Dani Mocanu nu a ezitat să îşi facă publice sentimentele pentru Anamaria Prodan, la scurt timp după ce a apărat vestea divorţului de Laurenţiu Reghecampf.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan la scurt timp după ce a stat faţă în în faţă cu bărbatul care a recunoscut că a iubit-o toată viaţa

Fanii celor doi s-au grăbit să speculeze faptul că Anamaria Prodan şi Dani Mocanu vor scoate o piesă împreună. Vedeta a reacţionat imediat şi a spus că nu se poate pune problema de aşa ceva.

Reclamă

„Vă rog respectos, şi aşa în general, rog presa să se oprească să facă speculaţii pe baza numelui meu! Eu nu fac melodii cu nimeni, dacă fac eu melodii cu cineva, anunţ. Faptul că pe TikTok mă distrez cu prietenii mei, asta nu înseamnă că trebuie făcute ştiri! Eu cred că jurnaliştii adevăraţi pun mâna şi fac ştiri adevărate, nu stau să se uite noaptea pe TikTok, să câştige nişte bani de la anumite trusturi de presă. Dacă iei de pe TikTok subiecte, asta nu înseamnă că un jurnalist munceşte.”, a transmis Anamaria Prodan la Antena Stars.

Dani Mocanu i-a făcut curte Anamariei Prodan

Declarațiile lui Mocanu vin în contextul în care acesta a recunoscut că că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o Anamariei Prodan. Dani Mocanu s-a arătat dispus să înceapă o relație cu Anamaria Prodan, după ce s-a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special pentru Anamaria Prodan. În doar 20 de ore, noua melodie a lui Dani Mocanu a adunat peste 500.000 de vizualizări.

„Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

„Te iubesc de când eram mic!” Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan

Dani Mocanu, celebrul manelist, i-a transmis un mesaj clar Anamariei Prodan după ce a aflat că va rămâne singură. Manelistul e gata să facă orice pentru a o cuceri. Mocanu i-a promis Anamariei Prodan că îi va compune o melodie şi i-a transmis şi un mesaj prin care şi-a făcut publică iubirea pentru vedetă.

Reclamă 4 / 0/3

”Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf