Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România despre femeile înşelate de soţ: „Voi aveţi impresia asta!”

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2023, 18:22

Reclamă
Ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România despre femeile înşelate de soţ: „Voi aveţi impresia asta!”

Ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România despre femeile înşelate de soţ

Vica Blochina, în timpul unui podcast / Captură podcast Tare de Tot

S-a aflat ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România despre femeile înşelate de soţ. Vica Blochina a transmis un avertisment clar pentru acestea, declarând că bărbaţii vor avea toată viaţa lor amante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amantă lui Victor Piţurcă. Din relaţia celor doi, a rezultat şi un băiat, pe nume Edan, care în prezent locuieşte cu fostul selecţioner.

Ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România despre femeile înşelate de soţ

Vica Blochina a transmis un mesaj fără menajamente despre femeile înşelate de soţ. Fosta balerină de la Melody a declarat că un bărbat nu poate rezista tentaţiei de a înşela, şi mereu va avea şi o a doua femeie în viaţa lui, pe lângă soţie.

Vica s-a declarat convinsă de faptul că nimic nu le va schimba obiceiurile bărbaţilor, în ciuda părerilor soţiilor.

„Femeile care sunteți căsătorite și bărbații voștri au amante, aveți impresia că sunteți singura femeie din viața lui? Niciunui bărbat căruia îi place corpului să producă dopamină, că așa este când ești îndrăgostit, corpul produce dopamină…ăla toată viața lui o să aibă amante. Un bărbat care a fost zgârcit, toată viața lui o să fie zgârcit. Deci nu o să se schimbe lucrul ăsta niciodată”, a declarat Vica Blochina, în emisiune ei de pe Youtube.

Reclamă

De asemenea, Vica Blochina nu vede cu ochi buni nici faptul că femeile se avântă în relaţii intime, încă de la prima întâlnire. Aceasta consideră că bărbatul îşi pierde imediat interesul, prin acest fapt.

„Acum femeile sunt înebunite să întrețină relații intime din prima noapte. În general acum când mergi într-un club deja după te-ai dus cu el acasă.

Ăla când s-a trezit după beție, de la club, și te-a văzut acolo, dezbrăcată în pat, el așteaptă să fii dispărută. Efectiv vrea să îți faci duș, să pleci, să nu te mai vadă. Bărbatul când ajunge la punctul culminant își pierde interesul, el în momentul când se relaxează nu mai are niciun fel de interes. Așa este construit bărbatul”, a mai spus Vica Blochina.

Reclamă 4 / 0/3

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional a fost amintit chiar de Vica Blochina. Fosta balerină a vorbit despre clipele în care i-a spus lui Victor Piţurcă faptul că a rămas însărcinată. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și