Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România, după ce a ajuns să primească o pensie alimentară de „doar” 1500 de euro pe lună

Antena Sport Publicat: 28 martie 2023, 10:38

Reclamă
Ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România, după ce a ajuns să primească o pensie alimentară de „doar” 1500 de euro pe lună

Vica Blochina

Vica Blochina a avut probleme financiare

Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot despre ultima perioadă, una în care nu i-a mers foarte bine pe plan financiar. Vica Blochina, cea care a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă, susţine că ultimul an a fost unul mai greu pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta în situaţia în care fosta balerină de la Melody era obişnuită să fie răsfăţată de bărbaţi. În ultimul an însă, nu a mai avut banii cu care era obişnuită, din cauza unui business care nu i-a mers bine.

Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot

„Și eu am avut perioade foarte grele în viața mea. Chiar anul trecut am avut o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar, că nu mi-a mers business-ul cum am vrut.

Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu. Am pierdut foarte multe lucruri, dar cazi, pici, te ridici și dacă ai oameni care te ajută lângă tine, cu o vorbă bună, un sfat, contează foarte mult. Mai mult contează să fii înconjurat de lume mișto”, a spus Blochina.

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre bărbații care câștigă mai puțini bani decât ea

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a recunoscut că s-a despărțit de bărbați din cauza situației financiare.

Reclamă

”M-am despărțit din cauza banilor, da, da, da. Persoanei respective nu îi plăcea să muncească foarte mult și nu puteam să construim niște chestii împreună. Pentru mine contează foarte mult lucrul ăsta.

Nu să-mi dea mie bărbatul banii, dar să mă pot baza pe el. Eu n-aș putea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine. Nu se poate sta pe banii mei.

Un bărbat care nu poate să-și ofere lui o viața bună, nu e fericit și nu te poate face nici pe tine fericită. Un bărbat care nu produce este un bărbat stresat”, a spus Vica Blochina, la Teo Show.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă iniţial primea o pensie alimentară de 9.000 de euro de la Victor Piţurcă, suma a scăzut la „doar” 1500 de euro.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și