Închide meniul
Foto

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre bărbații care câștigă mai puțini bani decât ea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2023, 9:44

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a recunoscut că s-a despărțit de bărbați din cauza situației financiare. Cea care a trăit 16 ani cu Victor Pițurcă nu s-a ferit niciodată să spună cât de importanți sunt banii într-o relație și l-a numit pe Cristi Borcea ”bărbatul ideal”, din acest punct de vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”M-am despărțit din cauza banilor, da, da, da. Persoanei respective nu îi plăcea să muncească foarte mult și nu puteam să construim niște chestii împreună. Pentru mine contează foarte mult lucrul ăsta.

Cea mai cunoscută amantă din România nu vrea o relație cu bărbați care să câștige mai puțini bani decât ea

Nu să-mi dea mie bărbatul banii, dar să mă pot baza pe el. Eu n-aș putea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine. Nu se poate sta pe banii mei.

Un bărbat care nu poate să-și ofere lui o viața bună, nu e fericit și nu te poate face nici pe tine fericită. Un bărbat care nu produce este un bărbat stresat”, a spus Vica Blochina, la Teo Show.

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită în public de fostul amant

Pe de altă parte, Vica Blochina a spus că nu toţi cei 16 ani de relaţie cu Victor Piţurcă au fost perfecţi. Fosta balerină de la Melody a dezvăluit un moment în care fostul selecţioner al României a umilit-o în public.

Reclamă

”Eram la casino, m-a jignit de față cu toată lumea. Mi-a spus să iau hainele… Nu știu ce s-a întâmplat la masă, ne-am certat, și mi-a spus: Hai, ia-ți hainele și pleacă! De față cu toată lumea! Și mi-a fost atât de rușine, am plâns în drum spre casă, că nici nu puteam să-i răspund„, a dezvăluit Vica Blochina în podcastul În Oglinda.

Victor Pițurcă este obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina. Fostul selecționer a avut o relație extraconjugală cu fosta balerină timp de 16 ani.

Victor Piţurcă plăteşte o pensie alimentară uriaşă

Edan locuiește cu mama lui, iar Victor Pițurcă este obligat de judecătorie să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

În 2021 au apărut zvonuri că a fost evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă. Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema de a avea probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere uriaşă!

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și